“Kan Ağlayan Esnafımızı Kaderlerine Terk Etmeyeceğiz!”

“Kan Ağlayan Esnafımızı Kaderlerine Terk Etmeyeceğiz!”

“Sosyal Dayanışmada, Sosyal Demokrat Kadınlar Bursa’ya İlaç Oldu!” CHP Kadın Kolları’nın ‘Sosyal Sorumluluk Projeleri’ arasında olan ‘Kadın Dayanışması’ ikinci perde Yıldırım’da açıldı. CHP Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş ve Yönetimi; Yıldırım Kadın Kolları Başkanı Nigar Bölüker ve arkadaşlarını ziyaret etti. Pandemi ile birlikte yaşanan genel sıkıntıları yerinde görmek isteyen Okumuş’a Nilüfer Kadın Kolları Başkanı Ece Aktan ve ekip arkadaşları da eşlik etti. Yıldırım Kadın Kolları Başkanı Nigar Bölüker, Okumuş ve Aktan’ın kendilerine verilen destek nedeniyle teşekkür ederek;

“ İl Başkanım sayın Aysel Okumuş ve Nilüfer İlçe Başkanım sayın Ece Aktan’a, yol arkadaşlarımız ile birlikte verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. İlçemizin 750 bini aşan nüfusu ile Bursa’nın kronik sorunlarını içinde barındıran ilçemizde, salgın günlerinde İlçe Başkanım sayın Nihat Yeşiltaş ve Yönetiminin desteği ile 69 mahallemizde girilmedik sokak bırakmadık. Amacımız ilçemizde birlikte yaşadığımız hemşehrilerimize, iktidarın onlara karşı kör ve sağır olduğu için duymadıkları, sessiz çığlıklarını bizim duyduğumuzu belirtmek ve onlarla aynı yolda yürüdüğümüzü görmeleriydi. Yüzbinlerin gönüllerine Ramazan’da girdik. İl ve ilçelerde görev alan kadın arkadaşlarımızla esnafımızı dolaştık. Pandemi sonrası kan ağlayan esnafımıza maske dağıttık.

Emeğinin onur mücadelesi için çalışan esnafımıza bir nebze olsun dokunmak, derdine deva olmak istedik. Esnafımız deyimi yerindeyse kan ağlıyor ve bir maske takdiminde bile sevinçten gözleri parlıyor. Bu ülke insanı, bu kadar kaderine terk edilmeyi hak etmiyor. Ancak umutsuz olmak yok çünkü CHP var, biz her zaman vatandaşımızın yanında olmaya ve sorunlarına çözüm bulmak için çabalamaya devam edeceğiz.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?