‘Dünya’ya Bir Türk Kızının Neler Başarabileceğini Anlatmak İstiyorum.’

‘Dünya’ya Bir Türk Kızının Neler Başarabileceğini Anlatmak İstiyorum.’

Dünya’ya Bir Türk Kızının Neler Başarabileceğini Anlatmak İstiyorum. Yeni Albüm ile Yurt Dışına Açılıyorum… İddialıyım.

Film Gibi Bi Bakmışım Dizi Setindeyim…

Son zamanlarda şarkıları ile adından söz ettiren Feride Hilal Akın, önceki gün sunucu yazar Yelda Kırçuval’ın instagram üzerinden yaptığı canlı yayına konuk oldu. Güzel şarkıcı müzik aşkını ve oyunculuğa başlama sürecini anlattı.

Önce Neden oyunculuğu tercih ettin,

FHA: Yıldırım gibi oldu. Hiç aklımda yoktu. Ben dizilere jenerik yapmak istiyordum. Yeni Gelin dizisinin jeneriğiyle ilgileniyordum. Ben jenerik şarkımı söyledim. Yönetmen de oradaymış. Bana dizimizde yer almak ister misin diye sordu.

Önce kararsız kaldım sonra ikna edildim bi nevi.

İkna edenlere de çok teşekkür ederim çünkü çok farklı bir bakış açısı kattı bana. Fim gibi bi bakmışım dizi setindeyim.

Yelda Kırçuval: Oyunculuktan şarkıcılığa geçmeye çalışanlar oldu sence neden başarılı olamadılar?

FHA: Belki samimiyettir bilemiyorum. Yani ben hep kendim olmaya çalıştım. Belki bu nedenle olabilir. Ben duygularımı sanata aktarmaya çalıştım. Belki insanlara bu geçiyordur. Oyunculukta da şarkılarımda da buna dikkat ettim.

Yelda Kırçuval: Yeni albümün ile yurt dışı planın Var mı?

FHA: Şu anda Avrupa ve Rusya’da şu an işbirliği yapıyoruz. Ve dünyada bir Türk kızının ne kadar başarılı olacağını göstermek istiyorum.

Yelda Kırçuval: Kliplerde dikkat çekmek adına biraz seksapalitenin ön plana çıkması belli bir karşılık alıyor mu? Yani görsellik iyi müzik yapmakla ne kadar eşit gidiyor?

FHA: Yarışırlar. Çünkü şöyle psikolojik bir tarafı var. Dinleyicinin sana baktığında kendini görmesi ya da senin gibi olma isteği doğmalı. O yüzden görsel olarak daha dikkatli olmasın. Arada bir denge olmak zorunda. Seksapalite dünya üzerinde çok izleniyor. Bu nasıl göstermek istediğinle alakalı. Seksapalite olmalı ama bahsettiğim Nicki Minaj gibi değil bir kadın olarak kadın olduğunu göstermek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?