Bambala’yla bebek ve çocuklara özel  sağlıklı atıştırmalıklar!

Bambala’yla bebek ve çocuklara özel sağlıklı atıştırmalıklar!

Bebek gıda sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Bambala, bebek ve çocuklara özel hazırladığı sağlıklı atıştırmalıklar ile ebeveynlerin bu zor günlerde hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Marka, Türkiye’nin en popüler sitelerinden Trendyol ve Hepsiburada.com aracılığı ile ürünlerini Türkiye’nin her yerinde bebeklerle buluşturuyor.

Anne elinden her gün organik ürünlerden hazırlanan bebek ve çocukların damak zevkine uygun atıştırmalıklarda hiçbir koruyucu katkı maddesi, sofra şekeri ve tuzu bulunmaması dikkat çekiyor.

Atıştırmalık grupta; minikler için hazırlanan hiçbir süt ve süt ürünü bulundurmayan hassas kurabiyeler, kahvaltıları eğlenceye dönüştüren organik keçiboynuzu ve karabuğday unundan hazırlanan pancake’ler, minik ellerin rahat kavrayabilmesi için yumuşacık muffin’ler, hurma topları yer alıyor. Miniklerin çok severek tükettiği bebek grissini’ler ise kaşınan dişler için sağlıklı bir alternatif oluyor.

Bambala’nın atıştırmalık grupta yer alan tüm ürünlerine Trendyol.com, hepsiburada.com ve www.bambala.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?