Reis; Zaman Buz Tuttu…

Reis; Zaman Buz Tuttu…

“Devleti 20 Yıldır yönetenler bu sese kulak verin, gazeteci İsmail Güneş size sesleniyor, daha bulamadınız mı!” Bu sözler BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfaltlı’ya ait. Alfaltlı; “Bundan Tam 11 Yıl Önce 25 Mart 2009 saat 15,05 de “Zaman Buz Tuttu…”Acımız ,üzüntümüz , hasretimiz 11 yıldır azalmadı,Her geçen gün daha da artarak devam ediyor, Buruk bir 25 Mart yaşıyoruz, Büyük Birlik Partimiz ve Alperen Ocakları Vakfımız yayınladığı genelgeyle, Türkiye genelinde alınan ‘Korona virüs’ tedbirleri çerçevesinde Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve birlikte şahadet şerbeti için arkadaşlarını anma etkinlikleri dahil, bütün toplantıların ertelendiğini daha önce duyurmuştu.

Bizlerde dualarla buluşuyoruz .Ancak , salgın sona erdikten sonra inşallah programlar daha güçlü şekilde gerçekleştirilecektir .Bu zor ve fırtınalı günleri aklı selim ile , sağduyuyla, sabırla ve en önemlisi kurullara uyarak dayanışma ve birlik ruhu ile aşacağız.

“11 yıl oldu ama ona olan özlemimiz ilk günkü gibi devam ediyor. Unutmadık, unutmayacağız ve Allah’ın izniyle de unutturmayacağız, İnsanımızın sağlığı her şeyin önünde, buna azami derecede dikkat gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” .

25 Mart 2009 tarihinde Şehidimizin ve arkadaşlarının şüpheli şahadeti ile ilgili davanın aydınlatılması, Tüm şüphelerin  aydınlatılması ve varsa İhmali, Kastı  olanların en ağır şekilde cezalandırılması konusunda  Tüm Alperenler,Büyük Birlik Partililer ve İyi ve Güzel insanlar bu işin sonuna kadar bedeli ne olursa olsun takipçisi olacaklardır.Gerçek er yada geç ortaya çıkacaktır.

Şehadetinin 11.yıl dönümünde şehit liderimizi ve onunla birlikte şehit düşen dava arkadaşlarımızı, rahmetle, minnetle, saygıyla, sevgiyle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Onları asla unutmadık ve unutmayacağız.

Şehit liderim:
Senin yaptığın gibi, Her daim Zalime karşı Mazlumun Yanında olacağız

Yüce Rabbimin izni ile,
Davan davamız, yolun yolumuz, sevdan sevdamızdır.” ifadelerini kullanarak duygularını dile getirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?