“Eğitim’de Alınan Tedbirler İle Bu Virüsü de Yeneriz.”

“Eğitim’de Alınan Tedbirler İle Bu Virüsü de Yeneriz.”

Kahveler, İnternet Salonları, Eğlence Yerleri, Okullar Corona nedeniyle faaliyetine ara verirken, Hükümet’in ve Bakanlıkların sağlık anlamında yapmış olduğu önlemler ise Bursalılardan destek gördü. Siyasi partiler, STK’lar, Vakıflar ve Sendikalar alınan karar ve tedbirler için tam destek veriyor.

“Tedbirlere Uyalım ki; Ayakta Kalalım”

Türk Eğitim Sen 3 Nolu Şube Başkanı Altuğ Meşe’de eğitim kurumlarında alınan tedbirler ve eğitime kıs süre ara verilmesinin doğru bir karar olduğunu belirtti. Corona tedbirleri kapsamında eğitimin uzaktan devam etmesini de “önce evlatlarımızın sağlığı” diyen Meşe; “Milletimiz, tarih boyunca belki hiçbir milletin maruz kalmadığı güçlüklerle mücadele etmiş ve tüm zorlukların üstesinden gelerek alnının akıyla çıkmıştır.  105 yıl önce memleketin en ücra köşesinden Mustafa Kemal’in “ Ben size savaşmayı değil, ölmeyi emrediyorum.” Sözleri kulaklarda; Kelime-i Şehadet dudaklarda, Çanakkale’ye koşan Mehmetçikle var olma mücadelesini kazandık. Günümüzde tüm dünyayı esir eden Korono Virüsü salgın sebebiyle alanlarda kutlayamadığımız zaferin kahramanlarını bir kez daha minnetle yad ediyorum. Allah onlardan razı olsun.” Dedi.

“Önce Evdekileri Düşün!”

Meşe; “Hepimiz biliyoruz ki Çin’de ortaya çıkan Corona Virüsü dalga dalga tüm dünyaya yayılmaktadır. Her geçen gün ülkemizde de bu virüs nedeniyle enfekte olan kişi sayısı çoğalmaktadır. Devletimiz tüm dünyanın olağanüstü önlemler alarak yönetmeye çalıştığı bu sağlık krizine karşı gerekli önlemleri almıştır. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca bu süreçle ilgili olarak takdire şayan bir şekilde canla başla çalışmaktadır. Başta bakanımız olmak bu süreçte tüm sağlık çalışanlarını özverili çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum.  Devletimizin tüm yetkili kurumları alınması gereken önlemleri almıştır. Bizlere düşen de bu süreçte yetkililerin dediklerine uymaktır. Sosyal medyada kaynağı belli olmayan hiçbir açıklama ya da bilgiye kıymet vermememiz gerekmektedir. Bizim için tek kaynak devletin resmi kaynaklarıdır. Yetkililerin bu salgından kurtulmak için ne yapmamız gerektiğini detaylı şekilde söylemiştir. “Ben gencim, bana bir şey olmaz” diyerek sakın ola eski alışkanlıklarımızı devam ettirmeyelim. Evet, belki siz bu hastalığa hiç yakalanmayabilirsiniz ama bir düşünün; sizin getirdiğiniz hastalık mikrobuyla evde çocuğunuz, anneniz, babanız hasta olursa ne düşünürsünüz? Milletin faydasını her şeyin üstünde gören Türk Eğitim-Sen 3 No’lu Şube Başkanı ben Altuğ Meşe, yetkililerin sözlerini dinler, birlik ve beraberlik içinde sağduyulu şekilde hareket edersek bu olumsuz durumdan en kısa sürede kurtulacağımıza inanıyorum. Tarih boyunca her türlü güçlüğün üstesinden gelmiş Türk Milleti elbet bunun da üstesinden gelecektir.” İfadeleri ile gazetemize yapmış olduğu açıklamayı sonlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?