Timsah’ın Kafası Para Öğütmeye Devam Ediyor!

Timsah’ın Kafası Para Öğütmeye Devam Ediyor!

Vizyon var, ‘vizyon’ var! Bursa’nın yeni stadı Timsah Arena için bugüne kadar 700 milyon TL’den fazla harcandı, ancak stat halen tam anlamıyla bitirilemedi. Timsah Arena’nın Bursaspor için kalıcı gelir sağlayacak ticari alanları şu ana dek faaliyete geçirilemezken bu konuda Avrupa’dan yansıyan örnekler ‘vizyon’ farkını ortaya koyuyor.
 
Cemil Aydın, sosyal medyada yaptığı paylaşımda İngiltere Premier Ligi’nin önde gelen kulüplerinden Chelsea’nin stadyumu olan Stamford Bridge’in fotoğraflarını paylaşarak, “Chelsea Futbol Kulübü stadyum localarında 19-20 Şubat 2020 tarihlerinde İngiltere Kumaş Fuarı düzenleniyor. Geçmiş yıllarda Türk firmaları da fuarda yerini almıştı. Bu sene de Türk markaları fuarda yer alacak. Evet, stadyumun locasında. Geçmişte hem yerel meclislerde hem de diğer platformlarda Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun yapılması ve fiziki şartlarını defalarca gündeme getirdiğmiz için başka bir söz ifade etmeyeceğim. Sadece aramızdaki farkı ve vizyon anlayışımızı paylaşmak istedim” ifadelerini kullandı.
 
Cemil Aydın, daha önce de benzer konuları gündeme getirerek Atatürk Stadyumu’nun revize edilerek Bursaspor’un maçlarını burada oynaması, bu sayede şehrin kültürünün korunması gerektiğini dile getirmişti. Aydın, Büyükşehir Belediye Stadyumu’nun yerinin yanlış olduğunu da daha önce ifade etmiş, “Büyükşehir Belediyesi yeni stadyumu maliyet tutarı üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı’na satmalı, Bakanlık mevzuat hükümleri doğrultusunda kullanım hakkını Bursasporumuza kiralamalıdır. Büyükşehir Belediyesi kasasına girecek bu para Bursamızın acilen çözüm bekleyen ulaşım sorununa harcanmak üzere planlanmalıdır. Genelde ve yerelde iktidar olan yönetim erkleri bu fırsatı değerlendirmeli, ülkemizin her şehrinde statları yapan TOKİ gerçeğini göz ardı etmemelidir” açıklamasında bulunmuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?