FETÖ’ye; Uzan’ı Bu Sefer Yedirttirmeyeceğiz!

FETÖ’ye; Uzan’ı Bu Sefer Yedirttirmeyeceğiz!

Siyasette yeni partilerin adları geçerken önemli bir gelişmede Genç Parti cephesinde yaşanıyor. Genç Partililer, Kurucu Genel Başkanları Cem Uzan’ı Türkiye’ye birkaç gün içinde dönmesini bekliyor. Bursa İl Başkanlığı kamuoyuna be beklentinin sebepleri ile ilgili beklentilerini açıklayan bir dekerasyon yayınlayarak Bursalılar ile paylaştı.

Emniyet Onlardan Geçilmiyor!

İşte O metin; “Cem Uzan ve Genel Başkanı olduğu Genç Parti Türk siyasi hayatındaki rolünün bilincindedir. Türk Devletinin ve Milletinin milli menfaatleri için dünyadaki ve Türkiye’deki tüm gelişmeleri yakından takip etmektedir. 2002 yılında Genç Partiyi kuran Cem Uzan, 90 günlük bir süreç de tarihi bir rekorla milyonlarca oy almıştır ve ‘gidecekler’ diye verdiği sözünü tutarak bir çok günün siyasi Partisini ve Parti liderini tasfiye etmiştir. Ancak Cem Uzan siyasete girişinin bedelini şahsı ve tüm aile fertleri ile birlikte çok fazla ve ağır bir şekilde ödemiştir. Kendisine ve ailesine yapılan haksızlıklar ve zulüm ilgili 2003 yılından beri hukuki zeminde haklarını aramış ve aramaya devam etmektedir. Uzan ailesine karşı FETÖ/PDY tarafından büyük bir ustalıkla komplo yapılmış, Türkiye’nin ilk milli, yerli ve öz Türk sermayesi Anayasaya aykırı, özel çıkartılan yasalarla, FETÖ’cu hakimler, FETÖ’ cu savcılar, FETÖ cu Polis Müdürleri, ve FETÖ cu TMSF ciler, ve diğer FETÖ cu Bürokratların çalışmaları ile yok edilmiştir.”

Hak Arıyoruz!

“ 50 yıllık bir grup ve holding ortadan kaldırılmıştır. 12 Aralık 2003’ten sonra Uzan Grubu Şirketlerine ve Uzan ailesi fertlerinin tüm mal varlıklarına el konulmuştur. Bu yasalara karşı hak arayan UZAN ailesi fertlerinin hak arama özgürlüğü kapsamında mücadelesi devam etmiştir ve etmektedir. O günlerde yaşananları Hanefi Avcı “Haliçte Yaşayan Simonlar” kitabının 261. Sayfasında tüm açıklığı ile itiraf etmiştir”. Cem Uzan’ın hak arama mücadelesini manevra olarak telakki etmiş ve Uzan ailesi ve fertlerine aleyhine nasıl ve hangi Fetö’cular ile iş birliği yaptığını açıklamıştır. Bugün, burada sizlere bunun ispatini ortaya koyuyoruz: Cem Uzan a karşı verilen 4 ceza kararlarını yargılayan Alt mahkeme 6 Hakimin 4 tanesi Feto’cudur ve Mahkum olmuşlardır. Temyiz mahkemesinde 20 Hakimin 12 tanesi Feto’cudur ve Mahkum olmuşlardır.”

Hepsi FETO’nun Uşağı!

“Pamukova da 2 karara da bakan savcı Feto’cudur ve kararları veren savcının esi FETÖ/PDY olmaktan, meslekten ihraç edilmiştir. Yani 26 Hâkimin, 16 Hâkimi Feto’cudur ve Mahkûm olmuşlardır, meslekten ihraç edilmiş, ve FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatı/iltisakı nedeniyle firarda dardırlar. Davalar, İmar Bankası davası dahil, temel oluşturulduğu iddia edilen Mali Şube raporlarını hazırlatan, takip edip organize eden zamanın Mali Şube Müdürü Mustafa Aktaş, FETÖ/PDY terör örgütü mensubu olmaktan, mahkûm olmuş ve firardalardır. Bu durumda Cem Uzan a karşı verilen onama kararları ve de mahkumiyetleri yargılamanın yenilenmesi şartlarından olan görev suçunu oluşturmaktadır. Yapılan yargılamalar sırasında 2 kez takipsizlik kararı verilmesi, yargılama öncesi ve sırasında alınan raporların bazılarının lehte, bazılarının aleyhte olması karşısında uzlaştırıcı/çelişkileri giderici raporlar alınmadan hükümler tesis edilmesi Ceza Muhakemesi Kanunu anlamında yargılamanın yenilenmesi nedeni olarak yeni olay ve yeni deliller olarak müracaat sebebi yapılmıştır. Yargılamaya katılan Hakimlerin görev suçu işlemeleri karşısında nesnel ve öznel tarafsızlıklarını yitirdiği kanaatindeyiz. Bu bağlamda, yeniden yargılama başvuruları ilgili mahkemelere yapılmıştır.”

Halkımızın Emrindeyim!

“Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türkiye’ye dönüşü ile ilgili hukuki süreci başlatmış ve 27.11.2019 tarihinde Pamukova Sulh Ceza, Pamukova Asliye Ceza, İstanbul 7. Ağır Ceza ve İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemelerine yargılamaların yenilenmesi talepli müracaatlarda bulunulmuştur. Cem Uzan’ın kendisinin mağdur olduğuna, tarafsız ve bağımsız Hakimlerle adil yargılamanın yapılacağına inanmaktadır. Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan. Her zaman, Her ortamda söylediği gibi: ‘Ben Devletimin ve Milletimin emrinde olmaya son nefesime kadar devam edeceğim.” İfadeleri kullanıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?