“Gözün Arkanda Kalmasın… Söz Verdik Yolundan Dönmeyeceğiz…”

“Gözün Arkanda Kalmasın… Söz Verdik Yolundan Dönmeyeceğiz…”

Ata’nın Mirasçıları, İYİ Gençlik… Gazi’nin İYİ Evlatları İz’inden Yürüyor…

Ata’nın aramızdan ayrılışının 81’ci yılı nedeniyle Bursa’da çeşitli etkinlikler düzenledi. İYİ Parti Yıldırım Gençlik Kolları tarafından hazırlanan dolu dolu etkinlik ise izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Gençlik Kolları Başkanı Onur Çiçek ve Yönetimi tarafından hazırlanan etkinlik Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinliğe İYİ GİK Üyesi Hasan Toktaş, MDK Üyesi Ayşegül Özyiğit Gül, İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır, Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, Kurucular Kurulu Üyesi Sermin Can Özensoy, Kurucular Kurulu Üyesi  ve önceki dönem il başkanı Yüksel Yılmaz, İYİ Parti Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yönetimleri, Milletvekili ve Belediye Başkan Adayları, partililer ve STK Temsilcileri katıldı. Etkinlikte İbrahim Hançer’in Ata’nın bilinmeyen yönlerini, Aybüke Yiğit’in Bir Resim Yap Çocuğum Şiiri, Erhan Soydoğan’un Zeybek Gösterisi, Öykü Ataş ve Oğuzhan Alacan’ın Yıkın Heykellerimi Şiiri,  Şehit Erol Ateş’in Annesi Hasibe Tevfikoğlu’nun hissiyat ve maneviyatın dolu konuşması, Dış Basında Atatürk’ün Vefatı ve Atatürk Zeybek Belgeseli izleyicilerden tam not aldı.

Damarlarımızdaki asil kan!

İYİ Partinin Gençleri program sonunda Ata’ya yazdıkları mektubu aynı anda okumaları ise izleyenleri gözyaşlarına boğdu. İşte o mektup; “Bedenen aramızdan ayrılışı diyorum çünkü inanıyor ve biliyorum ki fikir ve düşünceleri halen daha bu aziz millette yaşatılmaktadır. Ne diyordu Yunus Emre “Ten fanidir can ölmez, çün gitti geri gelmez, Ölürse ten ölür canlar ölesi değil.” Bizler İyi Gençlik olarak bilmekte ve inanmaktayız ki Türk Milleti için hiçbir zaman umutsuzluk yoktur ve imkansız Türk milletiyle ne tarihte bağdaşmış nede bugün bağdaşacak bir kelimedir. İmkansızlıkların içinden mucizeler yaratmış yüce ve büyük bir milletin mensubu olmaktan gurur duyar, bununla övünüp, buna layık olmak adına çalışmayı kendimize bir görev addederiz. Her olumsuzluk içinden tarihin en büyük liderlerini çıkartmış olan bu necip milletin evlatları 40 kişiyle Çin sarayını basan Kürşad gibi, Avrupa’ya aman dileten Atilla gibi, Gemileri karadan yürüten Fatih gibi, Rus mitralyözlerin üzerine korkusuzca atılan Enver gibi ve Dünya’nın dört bir yanından gelen düşmana Türk’ün gücünü gösteren Gazi Mustafa Kemal gibi gün gelince ben değil vatanım diyerek gerek siyasette gerek meydanda vatanı için gözü kapalı mücadele vermeye hazırdır.

Ne içerde nede dışarda fırsat vermeyeceğiz!

“Bu vesile ile Türk’ün büyük hakanına İYİ Gençlik Yıldırım olarak söz veriyoruz ki; İmkansızlık nedir bilmeyecek, umutsuzluğa asla kapılmayacağız! Damarlarımızda taşıdığımız asil kana layık olmak adına her durum ve her koşulda çalışacak, mücadeleden asla ödün vermeyeceğiz! Açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürümeye devam edeceğiz! Biz Türk gençliğine emanet ettiğin Türk Cumhuriyetini ilelebet payidar kılmak adına çalışacak, dahili ve harici hiçbir düşmana fırsat vermeyeceğiz! Önce Türk milleti ve Türk devleti, daha sonra ben diyerek yürümeye devam edecek yolumuzdan asla dönmeyeceğiz ve sana layık birer genç olmak adına çalışacak, çalışacak ve çalışacağız. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!” ifadeleri kullanıldı.

Mücadelemizden taviz vermeyeceğiz!

Gecenin mimarı Gençlik Kolları Başkanı Onur Çiçek; “Bugün burada Türk milletinin Ulu önderinin bedenen aramızdan ayrılışının 81. Sene-i devriyesi münasebetiyle toplanmış bulunmaktayız. Bedenen diyorum çünkü inanıyor ve biliyorum ki fikir ve düşünceleri halen daha bu salonu dolduran sizler de yaşamakta, yaşatılmaktadır.  Atatürk’ün bedenen aramızdan ayrıldığı bu acı 10 Kasım gününün 81. Senesinde her Türk vatandaşının en büyük görevi Atatürk’ü ve benim en büyük eserimdir dediği cumhuriyeti anlamak, Cumhuriyetin değerlerini her koşulda korumak için ve Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkartmak için mücadele vermektir. Bizler İYİ Gençlik olarak bilmekte ve inanmaktayız ki Türk Milleti için hiçbir zaman umutsuzluk yoktur ve imkansız Türk milletiyle ne tarihte bağdaşmış nede bugün bağdaşacak bir kelimedir. Gazi Mustafa Kemal gibi gün gelince ben değil vatanım diyerek gerek siyasette gerek meydanda vatanı için gözü kapalı mücadele vermeye hazırdır.” Dedi.

Ey Türk Milletinin Büyük Lideri!

Çiçek; “Bugün buradan şahsım nezdinde İYİ Gençlik Yıldırım teşkilatı adına söz veriyorum ki, İmkansızlık nedir bilmeyecek, umutsuzluğa asla kapılmayacağız! Damarlarımızda taşıdığımız asil kana layık olmak adına her durum ve her koşulda çalışacak, mücadeleden asla ödün vermeyeceğiz! Açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürümeye devam edeceğiz! Biz Türk gençliğine emanet ettiğin Türk Cumhuriyetini ilelebet payidar kılmak adına çalışacak, dahili ve harici hiçbir düşmana fırsat vermeyeceğiz! Önce Türk milleti ve Türk devleti, daha sonra ben diyerek yürümeye devam edecek yolumuzdan asla dönmeyeceğiz ve sana layık birer genç olmak adına çalışacak, çalışacak ve çalışacağız. Bu doğrultuda katılımlarınız için teşekkür eder, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlarım.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?