Darmstad Kangren Olmadan…

Darmstad Kangren Olmadan…

MHP’li isimden çarpıcı tespit! MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcülüğünü geçmiş 2 dönem başarı ile yapan Cemil Aydın; “Sorunlar Yumağı Darmstad Caddesi’ne ne zaman çözüm bulacaksınız?” dedi. Aydın Darmstad Caddesinin İpek Böceği için ayrı bir refüj yapılması ve bu caddede yoğunlaşan Rent Car’lara ait olan kiralık araçlarında park yapması nedeniyle caddenin trafik yönü ile sıkıştığını ifade etti.

Park sorunu çözülmeli…

Aydın; “Darmstad Caddesi. Orta refüj kaldırılmalı, trafik bir nebze olsun rahatlamalıdır.  Yıllardır her platformda ifade edip uyardığımız Darmstad Caddesi üzerinde bulunan Araç Kiralama Firmalarının taşınmaması ve ortaya çıkan otopark sorunu yüzünden büyük sıkıntılar yaşanan cadde ortasında bulunan refüj trafiğin rahat bir şekilde yürümesine engel olmaktadır. Üzerinde bulunan T1 Tramvay hattı araçlar tarafından her koşulda kullanılmakta olup, caddenin bölünerek alan daraltmanın bir anlamı kalmamaktadır.” Dedi.

Refüj kalkmalı…

Aydın; “Bilindiği gibi  T1 Tramvay hattının bulunduğu Altıparmak, Atatürk, İnönü ve Uluyol Caddelerinde bölünmüş yol uygulaması bulunmamaktadır . Yerinde yaptığımız tespitlerde araç sürücüleri refüjün kaldırılarak her yönüyle sıkıntılar yaşanan caddenin bir nebze olsun rahatlamasını istemektedirler. Osmangazi’nin önemli caddelerinden biri olan Darmstad Caddesinin gerek Osmangazi Belediye gerekse Büyükşehir Belediye Meclisinde etraflıca ele alınıp çözüm yollarının uygulamaya konulmasının zamanı geçmekte olup vakit kaybedilmemelidir.” İfadelerini kullandı

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?