“Bursaspor Namustur! Kaderine Terk Edilemez!”

“Bursaspor Namustur! Kaderine Terk Edilemez!”

İstanbul Işıklarına Aldanan Çocuklarımıza Bursaspor’u Sevdirerek Sahip Çıkıyoruz!

Fanatik Bursasporlu olan ve görev yaptığı her ilde Timsah yetiştiren eğitimci İnegöl Vehbi Koç İlkokulu Öğretmeni Metin Yüksek öğrencilerini Bursaspor-Erzurum Futbol Karşılaşmasından sonra bu seferde Bursaspor Basketbol Takımının maçına götürmenin gurunu yaşadı.

Bursasporlu öğretmenler yalnız!

Yüksek; “Bursasporlu Eğitimciler Hareketi (BEH) olarak tek gayemiz Bursaspor’u seven, vefalı bir nesil yetiştirmek zaten. Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış Bursasporlu öğretmenler olarak diyoruz ki ” En uzak deplasman bir çocuğun kalbine yapılandır.” Bana ve öğrencilerime güç veren bu dernekteki tüm meslektaşlarım adına, dünden beri gelen tebrikleri kabul ediyorum. Bir Bursasporlu öğretmen, arkasında sizler gibi destek veren insanlar olduğunda, İstanbul ışıklarına aldanmış çocuklara Bursaspor’u anlatırken kendini güvende hissediyor, gelen tepkilere dik durabiliyor; Bursasporlu öğretmenleri yalnız bırakmayın.” Dedi.

Her şey onların mutluluğu için!

Yüksek; “Öğrencilerim çok mutlular… Bursaspor’u daha çok seviyorlar artık. Zaman zaman yine sosyal medya paylaşımları yaptığımız da desteklerinizi bekliyoruz ve inanın yazılan yorumları da sınıfta okuyorum, çok mutlu oluyorlar. Tekrardan Bursaspor Başkanı Sayın Mesut Mestan’a, Genel Müdürümüz Sayın Nihal Ferik Hanım’a, yöneticimiz Yavuz Aman’a, Bursasporlu Eğitimciler Hareketi’ndeki meslektaşlarıma; tesiste bizi bağrına basan taraftarımıza, sosyal medyadan destekleyen herkese, velilerime ve bu sevdayla yeni tanışan öğrencilerime teşekkür ediyorum. Şimdi derslerimize daha çok çalışacağız, daha çok kitap okuyacağız. Sınıfta da dediğim gibi, ” İyi bir Bursasporlu olmanın ilk kuralı derslerine çok çalışmaktır.” Dedi.

Davetin önemi…

Yüksek; “Bursaspor’umuzun basketbol karşılaşmasındaydık öğrencilerimle bu hafta… Arel Üniversitesi’ni ağırlayan Furitti Ekstra Bursaspor Takımı’mız sahadan galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürdü. Bursaspor sevgisi aşılamak adına, yerinde, havasında, canlı canlı izlesinler diye, İnegöllü Minik Timsahlarımı Tofaş Spor Salonu’na getirdim. Karşılaşmadan tutun da ağırladıkları tribüne kadar her konuda da gönlümüzü fethetti yönetim. Demek ki istenildiğinde bu işler yapılabiliyor. Gönlümün en derin yerlerinden alkışlıyorum başkanımızı ve ekibini… Taraftar olmak bu devirde zor. Hele ki; Bursaspor taraftarı olmak çok zor. Küçük yaşta spora ilgi duymaya başlayan çocuklar, genelde büyüklerinin etkisiyle tuttukları takıma karar veriyorlar. Ağaç yaşken eğiliyor. Bunun farkında olan biz BURSASPORLU EĞİTİMCİLER HAREKETİ üyesi öğretmenlerden biri olan ben de yıllardır okuttuğum ilkokul çocuklarına, Bursaspor’u anlatıyor, Bursaspor’u sevdirmeye çalışıyorum.” Dedi.

Yönetime teşekkür ederim

Yüksek; “Göründüğünden ve tahmin edildiğinden daha zor bir iş bu. Mesut Mestan yönetimi hem de Sezer Sezgin yönetimi, bizlerden bir talep olmamasına rağmen davette bulundular. Öğrencilerim hem Timsah Arena tecrübesi yaşadı hem de Tofaş Salonu. Bunun ne kadar büyük bir etkisi var anlatamam çocukların üzerinde… Geleceğin taraftar profilini şimdiden oluşturmak için çabalamak zorunda herkes. Kulüp, futbolda da basketbolda da bu tip işleri ciddiye almalı ve aynen böyle devam etmeli. Passolig saçmalığının arkasına sığınmak, eziklik bence. Gerçekten istendiğinde engeller aşılabiliyor. Şimdiki yönetim bu cesur ve kıymetli hamleleri ile geleceğe de yatırım yapıyor aslında. Maçtan sonra Ömer Kızıl Bey de telefonla ulaştı bana. Güzel sözleriyle onöre etti hem beni hem de öğrencilerimi. Ben de desteklerinden dolayı ona çok teşekkür ettim. Nedim Yücel, sosyal medyadan sevgilerini iletti. Maç sırasında salondaki harika taraftar da çocuklara ilgi gösterip gönüllerini aldı. Biz böyle hep beraber harikayız zaten. Davet önemli…  Sizler kapılarınızı bize açarsanız, biz sevda yeşertirken sizlerden su ve ışık alıyoruz. Bursaspor sevgisini gönüllerde açtırmak daha kolay oluyor. Her şey için herkese minnettarım. İyi ki varsınız…” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?