Yıldıramayacaksınız… Asla Diz Çökmeyeceğiz…

Yıldıramayacaksınız… Asla Diz Çökmeyeceğiz…

Bursa’nın genç ilçe başkanından Ata’nın aramızdan ayrılışının 81’ci yılında 1881 Yasin-i Şerif… Farklı uygulamaları ve projeleri ile Osmangazi’ye damga vuran MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu ve Yönetimi; Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 81.yıldönümünde, “Bir Fatiha’da Sen Oku” sloganıyla Osmangazi’de vatandaşlara 1881 adet Yasin-i Şerif dağıttı.

Bir arada ve bağımsız yaşamak istiyoruz…

İlçe başkanı Seyfioğlu; “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 81.yıldönümünde, içeriden ve dışarıdan ülkemize yönelik türlü entrikaların sergilenmekte olduğu çok zor bir dönemde anıyoruz. “Bir arada ve bağımsız olarak yaşama azim ve iradesi kırılmadıkça bir milletin asla yok edilemeyeceğini” tüm dünyaya ispat ederek mazlum milletlerin istiklal mücadelelerine örnek olan Atatürk’ü yüzyılın dehası yapan özelliklerinin başında, “Kuvvetli öngörüsü” gelmektedir. Atatürk, Türk milletinin varlığına kast eden her türlü sinsi tertibin farkına vararak onları deşifre etmiş, milleti uyandırmış ve bağımsızlık meşalesini yakarak Türk milletinin yolunu aydınlatmıştır.” Dedi.

Şahsi menfaatler… siyasi emeller…

Seyfioğlu; “Her alanda bağımsız olmayı esas alan, milli menfaatlerden asla taviz vermeyen, zulme, baskıya, dayatmaya, esarete karşı boyun eğmeyen bir politika izlemiş ve tüm dünyanın Türkiye’ye saygıyla ve gıptayla bakmasına neden olmuştur. Atatürk’ün istiklal mücadelesini verdiği zorlu dönemde yaşananlar, Türkiye’yi her taraftan kuşatan düşmanlarıyla, ihanetleriyle, isyanlarıyla ve bunlara karşı verilen mücadelelerle, her Türk vatandaşının çok iyi öğrenmesi ve ibret alması gereken bir dönemdir. Çünkü Büyük Atatürk’ün de öngördüğü gibi, Türk Milleti’nin; “Şahsi menfaatlerini düşmanların siyasi emelleriyle birleştirebilecek gafillerin ihanetleriyle” her zaman karşılaşması mümkündür.” Dedi.

Güven duygunu yok etmek istediler…

Seyfioğlu; “Atatürk; bir yandan asil Türk Milleti’nin kendine olan güvenini ve var olma kararlılığını güçlendirirken; diğer yandan da milletin içine nifak sokan bu gafillerle mücadeleye öncelik vermiştir.

O nedenle; “Türk Milleti’nin Gurur duyduğu, feyiz aldığı değerleri yıpratarak güven duygusunu yok etmek isteyenlerin” öncelikli hedeflerinden biri de Atatürk olmuştur. Atatürk’ün adını kullanarak kirli işlere bulaşanların ve ilkelerini yanlış yorumlayarak siyaseten nemalanmaya çalışanların vermekte olduğu zarar; maalesef, Atatürk’e açıktan saldırmayı gelenekselleştiren çevrelerin verdiğinden az değildir.

Kirli tezgahlara rağmen…

Seyfioğlu; “Atatürk; Türk Milleti’nin tarihi ve milli ortak değeridir. Türk Milleti; tarihin her evresinde; kendisini parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında; “İhanetlere, isyanlara ve her türlü kirli tezgâha rağmen” kenetlenmeyi ve birlik içerisinde her türlü tehdidi büyük bir kararlılıkla bertaraf etmeyi başarmış bir millettir. Türk Milleti, işte bu nedenle, büyük bir millet olarak tarihteki yerini almıştır. Bundan sonra da asil Türk Millet’i; hiçbir güce boyun eğmeyecek ve vatan evlatlarının özündeki cevheri ortaya çıkartarak, şer odaklarının heveslerini kursaklarında bırakacaktır.” Dedi.

Zor anlarda bile…

Seyfioğlu; “Bu vesile ile milliyetçi hareket partisi Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 81.yıldönümünde, “Bir Fatiha da Sen Oku” sloganıyla Osmangazi ilçemizin muhtelif yerlerinde vatandaşlarımıza 1881 adet Yasin-i Şerif hediye ettik. “Hiçbir zaman ümitsizliğe düşmeyen, en zor anlarda olamaz denilenleri olur hale getiren” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz. Ruhu Şad, Mekân-ı Cennet olsun! Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?