Türkiye’nin Gündeminden FETÖ Çıkartılmalıdır!

Türkiye’nin Gündeminden FETÖ Çıkartılmalıdır!

Siyaset gündemine sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken isim, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu; “Türkiye’yi küçümseyenler bu toprakların aslanları ile karşılaşınca ne yapacaklarını şaşırdılar. Barış Pınarı Harekatı yüzyıl sonra Dünya’ya yeniden Mehmetçik’in gücünü gösterdi. Dünya gördü ki, bu milleti hiçbir teknoloji durduramıyor” diyerek Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarılı bir sürece daha imza attığını vurguladı.
 
Türkiye’nin mihenk ve yeniden doğuş gecesi olan 15 Temmuz ihanet girişiminin yaşandığı geceden bugüne FETÖ ile daha etkin bir mücadeleye imza atılamadığını ifade eden Vahapoğlu, “Elbette böylesine zincir bir şebekenin derin kollarını kesmek kısa sürede mümkün değil. Ancak FETÖ’nün beslendiği damarlar kesildiğinde sorunun kökten kesildiğini göreceksiniz. Geçmiş ile bugünü mukayese etmekte fayda var. Milli Güvenlik Kurulu güncelerinden bugüne doğru geldiğimizde terör ile en etkin temizlik yapabildiğimiz güçteyiz diyebilirim. Türkiye’nin askeri gücünü Barış Pınarı Harekatı ile herkes gördü. Devletimizin daha başarılı olabilmesi için Fethullahçı Terör Örgütü’nün Bursa ayağı da tamamen temizlenmelidir. Bu konuda güvenlik ve istihbarat güçlerimize güveniyoruz. Adaletin tesisi için FETÖ’nün hem ekonomik dinamiklerini hemde finans kaynaklarını kurutmalı hatta yerle bir etmeliyiz. Türkiye’nin gündeminden FETÖ artık yok edilerek çıkarılmalıdır. Amerika ve başka birilerininden medet ummaya gerek yok, Türk İstihbaratı Dünya’nın her yerinde başarılı operasyonlara imza atabilecek güçtedir. Yapılması gereken tek şey gerekli yetkinin verilmesidir” dedi.
 
Anayasamız çok güçlü!
 
Türkiye’nin erken seçimden herhangi bir kazanımı olmayacağını da vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’nin önerdiği rol model ile güçlü bir Anayasanın tesisi sağlanmıştır. Bugün ister Cumhurbaşkanı isterse Türkiye Büyük Millet Meclisi olsun kimse halka rağmen rest çekemez. Anayasa ile, halk ve demokrasi güvence altına alınmıştır. Seçim isteyenler Milletvekilliği koltuğunu bırakmak zorundadır. Çünkü Anayasa’da seçim için ‘ya Cumhurbaşkanı ya da Parlamento görevden el çeker’ ibaresi bulunmaktadır. Bu nedenle bugün Amerika ve Başkanı Donald Trump’ın düştüğü komik duruma Türkiye asla düşmez. Türkiye, demokratik bir ülkedir. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası çok güçlüdür. Ve teröristlere göz yumulmasını beklemek ise, acziyettir” diyerek hem anayasa hem de terörle mücadele de Milliyetçi Hareket Partisi’nin tavrını da ortaya net bir şekilde koydu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?