Sistematik Linç Altındayız!

Sistematik Linç Altındayız!

Erdoğan: Sistematik bir linç kampanyası başlatıldı Macaristan ziyareti öncesi çarpıcı açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Türkiye’yi karşısına almak pahasına teröristlere kol kanat gerenleri unutmayacağız” dedi. Türk sporcularına yurt dışında sistematik bir linç kampanyası başlatıldığını belirten Erdoğan, bu tavrı reddediklerini de sözlerine ekledi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan ziyareti öncesi açıklama yapıyor.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından satır başları:
 
Başbakan Sayın Orban ile Türk ve Macar iş adamlarını bir araya getirecek bir yuvarlak masa toplantısına başkanlık edeceğiz. Macaristan ile ortak tarihimizin eserleri restore ediliyor. Minyatürlerle Türk Okçuluğu sergisini açacağız.
 
Barış Pınarı Harekatı ile gerçek dostlarımızı görme fırsatı yaşadık. Türkiye ile dayanışma içerisine giren ülkelere teşekkür ediyorum. Türkiye’yi karşısına almak pahasına teröristlere kol kanat gerenleri unutmayacağız. Barış Pınarı Harekatı ile 8 yıllık planları 8-9 günde paramparça ettik.
 
UEFA’YA TEPKİ
 
Ülkemizi yurt dışında temsil edilen sporcularımıza karşı sistematik bir linç kampanyası başlatıldı. Ayrımcı ve siyasi tavrı reddediyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?