Sigortayı Artırmamak Lazım…

Sigortayı Artırmamak Lazım…

Bülent Arınç: “Sigortayı attırmamak lazım” KHK’yla ilgili sözleri yüzünden gündemden düşmeyen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, katıldığı bir etkinlikte ilginç açıklamalar yaptı.
 
AK Parti Iğdır Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Bülent Arınç, AK Partinin Türkiye’nin sigortası olduğunu savunarak, şunları söyledi:
 
“SIKINTILI GÜNLERİ ATLATACAĞIZ”
 
– AK Parti’nin temelindeki sırrı beraberlik, birlik, birbirimize olan muhabbetimiz, halka olan ilişkimizdir. Her seçimde 78 ilden milletvekili çıkarırdık. Oysa CHP’nin 35 ilde vekili olamazdı, CHP’yi arkamızdaki parti olduğu için söylüyorum. Kimisi belli bir bölgenin, kimisi sahillerin partisi. Bizim sahili, doğusu, güneydoğusu her yerden vekilimiz olurdu. Biz Türkiye’nin partisiydik. Bu beraberliğimiz devam edecek, bu sıkıntılı günlerimizi atlatacağız.
 
BAŞKA HANGİ PARTİ TÜRKİYE’Yİ İDARE EDEBİLİR?
 
– İktidar olarak Kürtleri hiçbir zaman düşman olarak görmedik. Siyasi tercihlerinin AK Parti olmasını istedik. Çünkü bu ülkeye en büyük hizmetleri biz yaptık. Kürtleri hiçbir zaman düşman görmedik. Türkiye’yi düşünün AK Parti Türkiye’nin sigortası. Bu sigortayı attırmamak lazım. Birbirimize düşeriz, parçalanırız, kuvvetimiz gider. Başka hangi parti Türkiye’yi idare edebilir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?