Evimizde değil, Osmangazi’de yaşayacağız!

Evimizde değil, Osmangazi’de yaşayacağız!

“CHP Osmangazi’de Cesur Yürek” CHP Osmangazi İlçe Başkanlığına partinin emektarlarından Cemile Boncuk, ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu. Boncuk’un açıklamasında il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra kulislerde adaylıklarını koyacakları yönünde beklentilerin oluştuğu isimlerde toplantıya gelerek birlik fotoğrafı verdi. Boncuk; “Partimizin Osmangazi’de başarılı olması için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Adaylığım sürecinde bana destek olan tüm partililere ve dostlarıma, bugün burada bulunma yürekliliğini gösteren, nezaketleri için diğer aday olacak arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız sayın Mete Akyolcular’ın ve Yönetiminin adaylık açıklamasına ilçe binamızın kapılarını açarak ve bizzat burada olduğu, gösterdiği incelik içinde teşekkür ederim.” Dedi. 

Hayatı izleyen değil yaşayan olacağız!

Boncuk; “Bursa basının değerli temsilcileri,ve çok değerli partidaşlarım…. Sizlerin ve kamuoyunun da bildiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi kongre sürecini resmi olarak başlatmış durumda. Partimizin açıkladığı takvim çerçevesinde kasım ayında delege seçimleriyle başlayacak olan süreç ilçe ve il kongrelerimizle devam edecek. Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı’na,paydaşlarım ile birlikte adayım..Hem de Sabahattin Ali’nin dediği gibi; Gayet aklı başında ve partili bilincimizle adayız…Hayatı izleyenlerden değil yaşayanlardanız…Çağa uygun ve aydınlık,bir o kadar da demokratik bir Türkiye’dir özlemimiz…Bu nedenle Türkiye’de nüfus olarak 54-ilden daha büyük,ve yine Türkiye’nin 5. Büyük ilçesi olan Osmangazi’de Seçköy’den Çağrışan’a,Çaybaşı’ndan Büyükdeliler’e Demirtaş’tan Kükürtlü’ye,Adalet’ten Gazcılar’a,Çırpan’dan Soğanlı’ya,Bağlarbaşı’na,Atıcılar’a tüm yerleşimlerin temsiliyetinde bir Osmangazi’yi varedeceğiz..7180  C.H.Partili bilmeli ki Osmangazi evimizdir…Ve evimizi 3- temel hedefi gerçekleştirerek geliştireceğiz…”

Yenileneceğiz!

“Birincil hedefimiz hepimizin bildiği üyeliklerin güncellenmesi ve yeni üyelikler…..Güncellenen üyelik bilgileri,aynı zamanda ulaşılabilir üyeler anlamına gelir…..Bu süreçten sonrasını bu hedefin altını çokca dolduracağımız özellikle gençler ve kadınlar ile ilgili proje açıklama dönemin de, birlikte göreceğiz…Yani yenileneceğiz,yeni üyelerle büyüyeceğiz ve sadece evinin için de yaşayan değil,Osmangazi ile yaşayan bir C.H.P.Osmangazi ilçe Başkanlığı’na dönüşeceğiz….”

Bütünsel sonuçlar için saha çalışmasına ağırlık vereceğiz.

“İkincil hedefimiz;C.H.Partisi Bursa Özelinde sadece Osmangazi İlçesi’nin aktif siyaset yapan üyelerinin 300 ile 500 arasında bir büyük çoğunluğa yükseltmemiz…Bunun için partimiz de sevinerek söylemeliyim ki; önergelerinin hazırlanmasından ilk açılan temsilciliğimize kadar tüm var etme süreçlerin de bulunduğum mahalle temsilciliklerimizin,  dönüşümlü ve dolayısı ile daha katılımlı,daha demokratik,sonuç olarak daha güçlü bir yapıya kavuşturulması ,bütünsel sonuca ulaşmamızda çok önemli olacaktır….”

Akademi ile yükseleceğiz!

“Üçüncü bir hedefimiz..Osmangazi akademisi…Bütünlüklü bir  yerel-parti merkezi öznelinde C.H.P.siyasetini en iyi temsiliyete ulaştıracak akademik destekli,ama aynı zaman da;sokak pratikli bir akademik program….. Önseçim önseçim önseçim…Çarşaf liste,çarşaf liste,çarşaf liste….Daha paydaş bir yapı,daha dayanışmacı bir yapı….Olmaz sa olmazlarımız……Ve kazandığımız da 2-yıllık süre bitiminde görevimizi de yeni aday adaylarına bırakacağız…Yani değişimi sürdüreceğiz.Gençler ,kadınlar Osmangazi Akademisi sayesin de yeni siyasetçiler olarak yetişmiş olacaklar…. Tüme varmak gerekirse;İdeolojimizin iktidarı için,C.H.P.Osmangazi  İlçe binamızı 7140 C.H.P.üyesinin evi yapmaya kararlıyız…Mücadelemizi partililer olarak birbirimizi kaybetmeden,ama toplumu kazanmaya,yani dışa dönük siyaseti üreterek yapmaya da kararlıyız…Bu mücadeleyi,partimizin anayasası olan parti tüzüğümüz içeriğin de tüm Osmangazi’lilere ulaşmak için büyük emek vermeye yürekten hazırız….Yükümüz ağır olabilir…Ancak doğru taşıyarak ve çok paydaş ile doğru taşıyarak üstesinden geleceğimize inancımız tamdır… İyiden,dorudan ve güzelden yanayız…Öyle iyi yapacağız ki siyaseti,diğer tüm partili Osmangazi’li yurttaşlarımız bizimle birlikte siyaset yapmak isteyecekler….”

Tüm esir milletler özgür olacak

“İyilik yapar gibi değil,iyi yaparak,mış gibi değil gerçekten yaparak,erdemle,onurla bu sorumluluğu taşıyacağımızı tüm Osmangazi ve tüm Bursa bilsin…Rahat olun….İnanın…Güvenin…. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi…“Bugün doğan güneşi nasıl görüyorsam, yarın Asya ve Afrika’daki bütün esir ve mazlum milletlerin hürriyet ve istiklallerine kavuşacaklarını da öylece görüyorum.” (23 Temmuz 1919) Büyük bir inanç ile. Barışacağız..Dayanışacağız..Çalışacağız…ve O baharı Osmangazi’ye getireceğiz..Biz getireceğiz.. Yarın Cumhuriyeti’mizin 96.yılı…Çok mutluyuz…Bayramımız kutlu,geleceğimiz aydın olsun… Diğer tüm aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum…. Saygılarımızla….Hepinize katılımınız ve güç verdiğiniz için çok teşekkür ederiz….

Cemile Boncuk kimdir?

“1964-doğumluyum….Malatya Doğanşehir ilçesi’nden 1982 yılında U.Ü.İ.İ.B.Fakültesi İşletme bölümü eğitimi için Bursa’ya geldim….Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü mezunuyum…Hilmi Boncuk ile evliyim..Umut Onur Boncuk oğlumdur..Seren Boncuk oğlumun eşi,kızımdır…Emekle var ettiğimiz  bir aile işletmemiz var…

Bir partili olarak sandık görevliliği,okul sorumluluğu,okul çevresi sorumluluğu,ilçe yöneticiliği,ilçe sekreterliği,ilçe başkan yardımcılığı gibi,kısaca her süreçte sorumluluk aldım,yine alırım…En önemsediğimsorumluluk yönerge hazılırığından kuruluş ve açılışlarına kadar tüm süreçlerinde bulunduğum Mahalle Temsilcilikleri’dir…

İnancım ve yaşam felsefem şudur:İyiden doğrudan güzelden ve erdemden yanayım….

İnsanların tümüne yararlı olamayabilirim..Ama asla zarar vermemeliyim…Kafam omuzlarımın arasında dik olsun…Onur’um hayatımdır…Sözüm emeğime geçer…Düştün mü..Kalkacaksın…İyi,güzel ve doğrudan yana olan her insan ile paydaşım…Dünyanın yarısıyız..Yönetebildiğimiz şehirler istiyoruz…”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Tebrikler gönlüm sizinle sevgili kardeşim başarılar dilek sevgiler selamlar…

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?