Suçun Yoktu da Niye Dövdüler?

Suçun Yoktu da Niye Dövdüler?

Bursa’da saldırıya uğrayan sendika başkanı hakkında şoke eden iddia! İstifa etmediği için bir grubun saldırısına uğradığını savunan Türk Eğitim-Sen Bursa Şube Başkanı Metin Öksüz hakkında sosyal medya üzerinden şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
 
Sendika genel merkezinin kendisine ‘istifa et’ baskısı yaptığını belirten Türk Eğitim-Sen Bursa Şube Başkanı Metin Öksüz perşembe akşamı saldırıya uğradığını duyurmuştu.
 
Saldırının Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştiğini belirten Öksüz hakkında sosyal medya üzerinden skandal bir iddia ortaya atıldı.
 
Öksüz’ün Bursa’da 15 yaşında bir lise öğrencisine yıllarca tecavüz ettiği ve bu cinsel saldırılar sonucunda genç kızın hamile kaldığı iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
 
Genç kızın karakola yapmış olduğu şikayetin ardından sonuç alamaması üzerine Ülkü Ocaklarından yardım istediği ve saldırının bunun üzerine yapıldığı savunuldu.
 
Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım:
 
Metin Öksüz’ün gerçekleşen saldırının ardından yapmış olduğu açıklama ise şu şekilde:
 
“Meşru, hukuki yollardan sonuç alamadığınız için birilerinin talimatıyla kendi mekanınızda pusu kurup canıma kasdediyorsunuz. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın iftira, karalama ve kurguya dayalı bir takım hukuksuz bilgi ve kayıtlarla istifa etmemi istediği süreç; daha sonra tehdit, şantaj ve baskıyla devam etmiş 24 Ekim Perşembe Akşamı Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanlığına yeni atanan Cahit Özdemir’in beni görüşme maksadıyla Ülkü Ocakları İl Başkanlığına davet etmesi ve Bursa Ülkü Ocaklarında 7- 8 kişilik bir grup tarafından darp edilmemle sonuçlanmıştır.
 
Davet ettiğin misafire mekanında pusu kurmak bizim inancımızda ve töremizde yoktur. Bugüne kadar her türlü baskıya, tehdide teslim olmayan bizler sizin pusunuza da teslim olmayacağız. Biliyoruz ki; Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir kabile devleti değildir. Suç işleyenin yanına kalacağı bir Çadır Devleti de değildir İnsanlara korku salarak yaşam haklarına göz dikerek baskı oluşturmanıza hukuk devletinde herhalde dur diyecek bir savcı çıkacaktır.
 
Ben yasal bütün haklarımı kullanacak ve şerefle temsil ettiğim üyelerimin ve eğitim çalışanlarının haklarını korumaya devam edeceğim. Demokrasiye, adalete, hukuka, ehliyete, liyakate inanan herkesi destek olmaya davet ediyorum.”
 
Öte yandan Öksüz, hakkındaki iddialarla ilgili olarak sa sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:
 
“HODRİ MEYDAN! İFTİRACILARA CEVABIMDIR!
 
Yapmış olduğunuz Kalleşçe saldırıyı meşrulaştırmak için bana iftira atıyorsunuz. 15 yaşında biriyle birlikte olan buna tasallut eden domuzdur, namussuzdur. Bunlar olmadığı halde bu alçak iftirayı atıp da ispat edemeyenler de domuzdur namussuzdur. Elinizde done, bilgi, belge varsa şimdiye kadar hakim ve savcılara neden iletmediniz? Türk Eğitim Sen Genel Merkezi neden benimle ilgili bugüne kadar disiplin işlemi yapmadı. Sabırla bütün iftiracılara karşı hak mücadelemi sürdüreceğim. İtibar cellatlığı yapıyorsunuz. Israrla bir Başkanı ve bir Kurumu kendi çıkarlarınız için karşı karşıya getirmeye çalışıyorsunuz. Hukuk önünde bu adaletsizlikleri yapanlarla hesaplaşacağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?