Peyzajcılar Nilüfer’e El Koydu!

Peyzajcılar Nilüfer’e El Koydu!

“Yörüklü’den Nilüfer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne ziyaret.” TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetim Kurulu üyeleri Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevine yeni atanan Peyzaj Mimarı Sema Çırak Tokgöz’ü tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Necla Özkaplan Yörüklü, Şube Sekreteri Mustafa Kutlu, Şube Saymanı Mustafa Erdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Emine Can ve Şube denetim sorumlusu Ece Nilay Göksu hazır bulundu.

Peyzaj işleri yapılan birime peyzaj mimarı yakıştı.

Yörüklü; “Yıllardır hep söylüyoruz, park ve bahçeler birimi kentlerin Peyzaj Vizyonu’nun oluşturulduğu önemli bir müdürlüktür. Söz konusu bu müdürlüklerin isminin de Peyzaj İşleri Müdürlüğü olması gerekir. Bunu her platformda söylüyoruz. Bizler Peyzaj mimarları olarak bu haklı seslenişimizin kamu kurumlarında yönetim kadrolarında değerlendirilmesinden son derece memnunuz. Peyzaj işleri ve yönetimleri bu eğitimleri alan meslektaşlarımızın sorumluluğunda yürütülmelidir. Bu konuda uz görüde bulunan toplumcu ve bilim liyakatına uyan Belediye Başkanlarımızı da kutlarız” ifadeleriyle mutluluklarını dile getiren Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Necla Özkaplan Yörüklü, yeni göreve atanan 20 yıllık Belediyecilik tecrübesinde olan peyzaj mimarı Sema Çırak Tokgöz’e başarı dileklerinde bulundu.

Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Sema Çırak Tokgoz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, oda örgütlülüğü ve çalışmalarına her zaman inandığını dile getirerek, birlikte çoğaltılacak projelerle daha güçlü hizmet üreteceklerini ifade etti. Ziyarette Bursa Şube proje önerileri üzerinden özet konuşmalar yapan Başkan Necla Özkaplan Yörüklü, Park ve Bahçeler Müdürü olarak atanan Peyzaj Mimarı Sema Çırak Tokgöz’e Oda yönetimi adına tebrik plaketi sundu, başarılar diledi.

Kadınlardan büyük dayanışma…

Bursa Kadın ve Umut Sanat Platformu koordinatörü Deniz Nuray Türkmen, Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesini ziyaret etti. Platform, 3 yıldır Bursa’da sanat etkinlikleriyle başarılara imza atıyor.

Platformun Koordinatörü Deniz Nuray Türkmen özellikle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Şubat ayının son haftasından Mart ayının ikinci Haftasına kadar olan süreçte Bursa’da birçok sanatçı isim ile birlikte sanat etkinlikleri düzenliyor. Bugün yapılan ziyarette Sanat Platformu Koordinatörü Deniz Nuray Türkmen sanat etkinlikleri ile ilgili katkı ve desteklerini sunan peyzaj mimarları odası Bursa Şube Yönetimine yönetim kurulu adına Başkan Necla Özkaplan Yörüklü ye teşekkür plaketi sundu. Sanatın olduğu her yerde Umudun da olduğunu kadının olduğu her yerde sanat ve umudunda yan yana olduğunu söyleyen Necla Özkaplan Yörüklü katlı ve desteklerinin her zaman süreceğini ifade etti ve teşekkürlerini iletti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?