Bağcan 29 Ekim’de Nilüfer’de

Bağcan 29 Ekim’de Nilüfer’de

29 Ekim’de bütün Bursa yine el ele Cumhuriyet için yürüyecek. Nilüfer Belediyesi’nin düzenleyeceği Cumhuriyet Yürüyüşü her yıl olduğu gibi yine Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda düzenlenecek. On binlerce kişinin katılacağı yürüyüşün sonunda da sevilen sanatçı Selda Bağcan konser verecek.

Cumhuriyet’in 96. yıl dönümünde Cumhuriyet sevdalıları, Nilüfer’de el ele yürüyecek.

Nilüfer Belediyesi’nin artık geleneksel hale gelen Cumhuriyet Yürüyüşü bu yıl da on binleri buluşturacak.

Cumhuriyetin 96. yılında “Çok Yaşa Cumhuriyet” sloganıyla düzenlenecek yürüyüş, katılan herkese Cumhuriyet gururu ve coşkusu yaşatacak.

Nilüfer’de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 25 Ekim Cuma günü “Nilüfer Belediyesi Okullararası Cumhuriyet Koşusu” ile başlayacak. Koşuya Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarı’ndan başlayacak olan öğrenciler, bitiş noktası olan Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki Cumhuriyet Meydanı’na önce gelebilmek için yarışacak.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Salı günü çelenk sunma töreniyle devam edecek. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, kent protokolü ile vatandaşların katılacağı çelenk sunma töreni saat 13.00’te Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek.

Coşku, 29 Ekim Salı günü saat 19.00’da başlayacak Cumhuriyet yürüyüşü ile zirveye çıkacak. Yürüyüşün adresi her zamanki gibi yine Fatih Sultan Mehmet Bulvarı olacak. Acıbadem Kavşağı’nda toplanacak olan Cumhuriyet sevdalıları, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve protokolün de katılımıyla hep birlikte el ele, omuz omuza Hastane Alanı’na kadar yürüyecek.

Selda Bağcan’dan konser

Cumhuriyet Yürüyüşü’nün ardından sevilen sanatçı Selda Bağcan konser verecek. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Hastane Alanı’nında düzenlenecek konserde Selde Bağcan sevilen parçalarını Cumhuriyet’in 96. yılı için söyleyecek.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?