AK partili gençler, Bursa’da buluştu

AK partili gençler, Bursa’da buluştu

AK Parti Gençlik Kolları Marmara İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş’ün katılımıyla Bursa’da gerçekleşti.

AK Parti Gençlik Kolları’nın Marmara Bölgesi İstişare ve Değerlendirme Toplantısı 11 İlin Gençlik Kolları’nın katılımıyla Merinos AKKM Hüdavendigar Salonu’nda gerçekleşti. 2 gün süren Bölge İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Önceki Dönem Bakan ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Önceki Dönem Bakan Faruk Çelik, Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Ahmet Kılıç ve Atilla Ödünç, AK Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse ve Marmara Bölgesi’nin Gençlik Teşkilatı katıldı.

“GELECEĞE DAİR HAYALLERİMİZ VAR”

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, gençlerin gözlerinde güvenli geleceği gördüğünü ifade ederek, “Bursa’mız; eğitimin, istihdamın, yeniliğin ve geleceğin şehridir. Bursa’mızda gençlerimizin eğitimi, sağlığını, sosyal aktivitelerini düşünerek geleceğimizi planlıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Muharrem Kasapoğlu ile Rahmetli Türk spor tarihinde büyük iz bırakan efsane halterci Naim Süleymanoğlu’nun adını verdiğimiz Spor Kompleksinin açılışını geçtiğimiz günlerde gençlerimiz için gerçekleştirdik. Gençlerin en büyük avantajı yerel yönetimlerde söz sahibi olmasıdır. Bizler de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik ve AK Parti Bursa İl Yönetimimizde sizleri temsil eden genç arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Onların fikirlerine önem veriyoruz ve kararlarımızı onlarla birlikte alıyoruz çünkü biliyoruz ki gelecek siz gençlerin fikirleriyle gelişecek. AK Parti çatısı altında buluşan her gencimiz mukaddes değerlerin ve milli hedeflerin takipçisi ve sahibi olmalıdır. Geleceğimizin teminatı sizlere bırakacağımız Bursa’mız ve ülkemiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü Bursa’mızın geleceğine dair hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Bizim, gençlere bırakmak istediğimiz daha güzel bir Bursa, daha güçlü bir Türkiye var” dedi.

SAHADA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR

Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Şükürler olsun ki sahadaki etkinliğiyle, istihbaratıyla, teknolojisiyle uyum içerisinde güçlü bir Türkiye var. Siyasi iradeyle, dünyanın ve bölgemizin problemlerine karşı etkin çözüm üreten bir Türkiye var. Bu nasıl oldu? Geçmişten günümüze çok güçlü bir mücadeleyle gerçekleşti. Değerlendirme toplantısında olacağımız kararlar payitaht şehri Bursa’da teşkilatların şekillenmesine ve hayırlara vesile olur” dedi.

“TÜRKİYE DAYATILAN PRANGAYI KIRMIŞTIR”

Gençlere tecrübelerini aktaran Önceki Dönem Bakan ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, “Kardeşlerim nereden geldiğinizi ve nereye yolculuk yaptığımızı bilmek zorundasınız. Bugüne kadar 1960’ta ihtilal, 1970’te ihtilal, 1980’de ihtilal,  27 Şubat 1997’de ihtilal hep aynı şey ilk defa bir lider çıktı ve şöyle dedi; ‘Ben kefenimi giydim de bu yola başvurdum’ Bu basit bir iş bir değildir. Bunun altında büyük bir dava vardır. Türkiye üzerinde oyun kuranlar plan yapanlar bunlar önce yaptıklarınızı gördüm ve meydan okuyorum ölümden öte köy yoktur demektir. Bu ülkenin ayağa kalkmasına bir şekilde engel olundu. Türkiye dayatılan prangayı kırmıştır. Bizim ve beraber olmaya ihtiyacım var” dedi.

GELECEK YILLAR GENÇLİĞİN TASAVVURUNDA

Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, “Gençlerin kimse olmadığı zamanlarda ‘Ben varım’ demeli. Pırıl Pırıl gençlerimize güveniyor. Gelecek onlarla birlikte şekillenecek. Toplantıların hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi. Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, “Gençlik Kollarında ayrı bir güzellik var. Bir cesaret mücadelesi var. Bizler AK Gençlik olarak sizlerden aldığımız güçle gelecek yılların tasavvurunu yapacağız” dedi.

EN BÜYÜK DESTEKÇİ GENÇLER

Toplantıda konuşan AK Parti Bursa İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Köse; “Gençlik Kollarımız 15 Temmuz’dan en zorlu seçim çalışmalarına kadar her zaman bu davanın kilit taşı olmuştur. Bundan sonraki süreçte de Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Partimizin en büyük destekçisi olacaktır. Önümüzdeki süreçte başlayacak olan kongrelerimizde yönetimlerimizi ve teşkilatımızı yenileyerek, güç katarak 2023 seçimlerine hazırlayacağız” dedi.

Türkiye’nin her alanda güçlü olması gerektiğine değinen Önceki Dönem Bakan Faruk Çelik, gençlere büyük görevler düştüğünü kaydetti. 2 gün süren toplantılarda gençler çalışmalarını paylaşırken istişarelerde bulundular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?