Okudun mu?

Okudun mu?

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği yılın yazarı Nezihe Meriç etkinlikleri kapsamında, Üçevler Kütüphanesi’ndeki “Nezihe Meriç Okumaları”nın bu ayki konuğu, oyuncu ve sunucu Ceren Erginsoy oldu.

Yıl boyu süren Nezihe Meriç etkinliklerinde, yazar Nezihe Meriç’in hayatı ve eserleri hakkında söyleşi, okuma, atölye etkinlikleri ve sempozyumlar düzenleyen Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, ortaokul öğrencileri için de okuma günleri organize etti. Nilüfer Belediyesi Üçevler Kütüphanesi’ndeki okuma etkinliğinde kitap okuma sırası oyuncu Ceren Erginsoy’undu.

Erginsoy, Nilüfer İsmail Kadriye Solukoğlları Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri için Nezihe Meriç’in “Dur Dünya Çocukları Bekle” isimli kitabından bir bölüm okudu. Yaklaşık 70 öğrencinin katıldığı okuma etkinliğini interaktif şekilde sürdüren oyuncu, öğrencilerle yazarın ortaya koyduğu karakterlere dair tahlilleri ve olay örgüsünü tartıştı. Etkinliği takip eden Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Dilber Dereli, oyuncu Erginsoy’a yılın yazarı Nezihe Meriç etkinliklerine katkılarından dolayı Başkan Turgay Erdem adına teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?