Türkiye’nin Gücünü Kimse Sınamasın!

Türkiye’nin Gücünü Kimse Sınamasın!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan Bursa’da flaş açıklamalar! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Türkiye, kendisine senaryo yazılan değil, senaryoyu kendisi yazan bir ülke” dedi.
 
Bursa İnegöl’deki 42. Modef Expo Fuarı’na katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Türkiye, kendisine senaryo yazılan değil, senaryoyu kendisi yazan bir ülke” açıklamasını yaptı.
 
Oktay’ın açıklamasından satır başları şöyle:
 
“İnegöl’ün de Bursa’nın da arkasındayız. İstihdam oluşturan her bir firma, il ve ilçemizin sonuna kadar arkasındayız.
 
Türkiye, kendisine senaryo yazılan değil, senaryoyu kendisi yazan bir ülke.
 
Dolayısıyla mobilya sektöründe de bu senaryoyu yazmak istiyoruz, bu senaryonun içerisinde iddialı olmak istiyoruz. Gördüklerimden son derece mutlu oldum. ‘Harika ama yetmez’ diyoruz, bu da bizim sloganımız. İnşallah daha iyiye gideceğiz.”
 
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir zamanlar görkemli açılışlara sahne olan ama geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız açılan MODEF EXPO Fuarı’nı ziyaret etti.
 
Ziyarette Oktay’a Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, Köksal Toptan, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Atilla Ödünç, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar eşlik etti.
 
Oktay’ın katılımı nedeniyle fuar çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.
 
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, fuar alanında yoğun ilgiyle karşılandı.
 
Oktay, fuarda ürünlerini sergileyen mobilyacılarla fikir alışverişinde bulundu. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Oktay, selfi çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.
 
Basın mensuplarına açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “İnegöl’de işsizlik oranı eksilerde. Bu tarz fuarlar da iş gücü açısından önemli. İnegöl’ün ihracat rakamları 1 milyar dolar seviyelerinde. Bu rakamı 2 milyar dolara yükseltmek için daha çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?