Bursa’nın Genç Yeteneği, Suçluların Ensesinden İnmiyor!

Bursa’nın Genç Yeteneği, Suçluların Ensesinden İnmiyor!

Arka Sokaklar dizisindeki değişimin farkında mısınız? Kanal D ekranında 14. sezonu ile ekranda olmaya devam eden Arka Sokaklar dizisinde önemli bir değişim var.
 
Bazı isimler diziden ayrılırken, yeni gelenler de var… Dizinin kadrosuna katılanların genç isimler olması dikkat çekici. Dizideki gençleşme hamlesi önemli bir değişim dalgası olarak ortada bulunuyor.
 
Yiğitcan Ergin “Komiser Cemal”, Ela Yörüklü ise Ezgi Vural karakteri ile Arka Sokaklar’a dahil oldu.
 
Yoğun bir eğitim aldığını belirten Yiğitcan Ergin, ekibin kendilerine desteğine teşekkür etti.
 
Hürriyet’e konuşan genç oyuncu, “Başta Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve Alp Korkmaz olmak üzere tüm oyuncu ve teknik ekibe, sanki ilk günden beri bu ailenin bir parçasıymışım gibi hissettirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
 
Arka Sokaklar ekibinin en iyiye ulaşmak için çaba harcadığını gördüğünü belirten Yiğitcan Ergin, özellikle Türker İnanoğlu ile görüşmeye gittiğinde çok heyecanlandığını belirtti.
 
Dizinin diğer genç ismi Ela Yörüklü ise Ezgi karakteri ile ekranda yer almakta. Yörüklü, sinema çıkışında menajerinin Arka Sokaklar’dan teklif geldiğini söylediğinde çok sevindiğini ve bir süre afalladığını anlattı.
 
Yörüklü, dizinin fanlarından da güzel mesajlar aldığını belirterek, “Arka Sokaklar” çok fazla izlenen, popüler bir dizi. Çok güzel yorumlar, mesajlar alıyorum. Vaktim oldukça okuyorum, hatta fırsat buldukça cevap vermeye çalışıyorum. Onların sevgisini paylaşmak çok hoşuma gidiyor” açıklamasını yaptı.
 
İkinci bir ailesi olduğuna vurgu yapan Ela Yörüklü, ekibin hem sıcak hem eğlenceli hem de entelektüel olduğunun altını çizdi.
 
YİĞİTCAN ERGİN KİMDİR?
 
1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Racon Ailem isimli dizide Yağız Çalışkan olarak 2015 yılında izleyicilerin karşısına çıktı.
 
Kötü Çocuk isimli sinema filminde Borak karakteri ile dikkat çekti.
 
2017 yılında Deli Gönül isimli dizide de Selim karakterine hayat verdi ve 10 bölüm dizide yer aldı.
 
ELA YÖRÜKLÜ KİMDİR?
 
1998 yılında dünyaya gelen Yörüklü, Bursa doğumlu… Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde okuyan Yörüklü, ilk olarak 2017 yılında dikkat çekti.
 
2017 Best Model Of Turkey yarışmasında ikincilik elde eden Yörüklü, ayrıca Akademi 35 buçuk Altan Gördüm’den oyunculuk eğitimi de alarak dizilere hazırlandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?