Alfaltlı Çiçeklerle Karşılandı!

Alfaltlı Çiçeklerle Karşılandı!

“Ekrem Alfatlı Çiçeklerle karşılandı.” Hafta sonunda BBP Genel Merkezinde yapılan MKYK toplantısında BBP Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Yeminli Mali Müşavir Ekrem Alfatlı, Bursa İl Binasında Çiçeklerle karşılandı.

Büyük Birlik Partisinin kuruluşundan bu yana Bursa İl Başkanlığı, Bursa Milletvekilliği adaylığı, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı, genel muhasip yardımcılığı ve MKYK üyeliklerinde görev yaptığını ifade eden Erem Alfatlı; “Ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas durumda sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır.” dedi.

Alfaltlı; Önümüzdeki 1 aylık sürede, Bursa İl Kongresi dahil, Genel Merkez tarafından organize edilecek ‘’Büyük Birlik Buluşmaları’’ adı altında 8 bölge toplantıları tertiplenecek bu toplantılardan biri de Bursa’da yapacaklarını söyledi.

Sınır ötesine tam destek

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, “Suriye’nin doğusuna yapılacağı operasyona, BBP olarak tüm varlığımızla destek veriyoruz, Yeter ki Türkiye bu konuda kararlılığını ortaya koysun, Allah’ın izniyle orada yuvalanmış tüm terör örgütlerini yerle bir edecek güce sahibiz, Allah Güvenlik Güçlerimize askerlerimize güç kuvvet versin.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?