Susurluk’tan Bursa’ya “İYİ” Akını…

Susurluk’tan Bursa’ya “İYİ” Akını…

31 Mart Yerel Seçimlerinde Millet İttifakını temsilen katılan ve seçilen İYİ Partili Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, İYİ Parti Susurluk İlçe Başkanı İsmail Çakır, CHP Susurluk ilçe Başkanı İzzet Özdemir ve beraberindeki heyet, İYİ Parti Bursa İl Başkanlığını ziyaret etti.

İYİ İnsanlar Bir Araya Geldi!

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır ve İl Yöneticileri tarafından karşılanan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney ve beraberindeki heyet, Susurluk ile ilgili gündeme aldıkları proje ve yatırımların detayları hakkında İl Yöneticilerine bilgi verdiler. Görüşmede İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tevfik Demir, İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Erdem Uğur, İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü’de bulundu.

Görüşmenin ana temasının Susurluk’un meşhur şifa kaynağı “Ilıca Boğazı Bataklar” bölgesinde yapılması planlanan “Sağlık ve Kaplıca Turizmi” konusunda bilgi alışverişi olduğu öğrenildi. İl Başkanlığında yapılan ziyaretin ardından, Susurluk Misafirleri ile İYİ Parti İl ve İlçe Başkanları- Yöneticileri hep birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı ve İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Susurluk için geliştirilen projeler hakkında bilgi verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?