Kimsenin Adamı Değilim!

Kimsenin Adamı Değilim!

CHP Bursa Nilüfer’de ilk aday Aydıngün! Kongre süreci yaklaşan CHP Bursa örgütlerinde ilk resmi açıklama Nilüfer İlçe Başkanlığı için Erman Aydıngün’den geldi.
 
Nilüfer İlçe Başkanlığı’na aday olan Aydıngün, “Ben tekil olarak hiç kimsenin veya hiçbir grubun adayı olarak yola çıkmadım, ben bütün Örgütümün adayı olarak yola çıktım, o şekilde devam ediyorum ve örgütümün teveccühü ile yapılacak olan kongre sonrasında, CHP Nilüfer İlçe Başkanı olacağım” dedi.
 
Aydıngün, parti görevlerinde edindiği tecrübeyi, TMMOB örgütlülük geleneğinden gelen yönetsel tecrübeleriyle birleştirmeyi hedeflediğini dile getirdi.
 
Aydıngün, “Gelinen durumda ne yazık ki parti içinde, geçirmiş olduğumuz genel ve yerel seçim süreçlerinden gelen insanlar arasındaki ayrışmalar, maalesef küslükler nedeniyle ayrışmaların olduğunu üzülerek izlemekteyiz. Özellikle vurguladığım gibi, ben kimsenin veya bir grubun adayı değilim, partimin üyesi olan herkesle ayırt etmeksizin görüşüyorum, fikirlerini ve tecrübelerini alıyorum; bu görüşmelerden kendimce notlar alıyorum ve İlçe Yönetimi’ nin önümüzdeki dönemini planladığım projelerimi oluşturuyorum. Bu partinin öz evlatlarından oluşan, gençliğin ve kadınların ağırlıkta olduğu, tabii ki tecrübenin de yeralacağı; CHP Nilüfer İlçe Örgütünün ağırlığını taşıyabilecek Yönetimsel kadromuzu en kısa sürede tamamlayarak, bundan sonraki süreçte örgütümüzle hep birlikte buluşacağız, paylaşımlarda bulunacağız. CHP Nilüfer’ i kongre sonucunda seçilmiş olan listedeki 16+16 kişi ile değil, tüm Nilüfer üyeleri ile hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Aydıngün, CHP’lilere şu sözleri verdi:
 
Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz,
Hiçbir üyeyi dışarıda bırakmayacağız,
Görev süremiz boyunca ben veya arkadaşlarımdan hiçbiri kesinlikle ne yerel ne de genel seçimlerde hiçbir yere aday olmayacağız; bunun taahhüdünü örgütümüze noter huzurunda da vermeye hazırız,
Nilüfer de; beni, ekip arkadaşlarımı ve hatta Cumhuriyet Halk Partisi’ ni sadece biz bize tanımayacağız, bizimle birlikte artık bu partiyi, bu partinin yöneticilerini CHP’ ye oy vermeyen vatandaşlar da tanıyacak, çünkü biz mahalle mahalle ev ev dolaşacağız, Ayşe Teyze’ nin sofrasına Tanrı Misafiri olup, onunla birlikte tarhana çorbasını içerken ona kendimizi tanıtacağız, sadece CHP üyelerimizle değil, tüm vatandaşlarımızla birlikte olacağız.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?