İYİ’ler Yıldırım İçin Hizmet Yarışında!

İYİ’ler Yıldırım İçin Hizmet Yarışında!

“İYİ’ler Yıldırım’a damga vuracak!” İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı “Geleceğin için, İYİ bir Yıldırımlı ol” kampanyası kampanyasında ilçenin 7 farklı noktasında “Üyelik Standı” kurdu. İlçe Başkanı Kemal Ataç ve Belediye Meclis Üyeleri, kurulan stantlara giderek hem yeni üyeler hem de o bölgelerdeki vatandaşların sorunlarını dinledi. Ataç; “Siyasette herkesin söz hakkı olmalı. Bunun yolu da siyasi partilerden geçiyor. Üyelik stantlarımızı kısa bir süre önce açmamıza rağmen oldukça güzel bir ilgi ile karşı karşıyayız. Vatandaşlarımız bize her türlü dert ve sıkıntıları anlatarak, siyasette artık farklı bir düşüncenin hakim kılınmasını istediklerini belirtiyorlar. Yıldırım’ın yüzü yeni üyelerimiz ile değişecek. Mutlu ve umutluyuz.” Dedi.

İki mahalleye “İmar Planı”

İYİ Parti Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Serkan Beklen’de Yıldırım ile ilgili yaptıkları çalışmaları ve Yıldırım Belediye Meclisinde verdikleri önergeler hakkında bilgi verdi. Beklen; “Esenevler – Yiğitler İmar Planı yaptığımız itirazlar sonrası, tekrar revize edilerek  hazırlanıp meclis gündemine getirilerek oylandı. Plan değişikleri sayesinde mahallelerimiz “Ana Okulu” alanları kazanmış oldu.  Küçük müteşebbislerin yatırım yapabilmeleri için taban alanının 500 metrekareye indirilmesi de partimizin halkımız adın yaptığı mücadele sonucunda olmuştur.  Ayrıca Yıldırım’da verilen imar durumlarının üzerine “parsel bazlı zemin etüdü yapılmadan ruhsat verilmez” ibaresinin eklenmesini talep ettik.

Meclis Canlı Yayınlansın!

Beklen; “ 4 önemli önergeye imza attık. Belediyemize bağlı Yıldırım Tv’den Meclis çalışmalarının naklen yayınlanamsını istedik. Şehreküstü Meydanı’ndan başlayıp Haşim İşcan Caddesi, Beyazıt Caddesi, Kasım Önadım Bulvarı, Eğitim Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Eflak Caddesi ve Esenevler mahallesi’nde son bulan, şehir merkezinin şehrin doğusu ile bağlantısını sağlayan, trafiğin çok yoğun yükünü alan ve şu anda “Çıkmaz bir Cadde” olan Erdoğan Caddesi’nin 100 metre ilerisindeki kavşağa bağlanması için birkaç parselin kamulaştırma işleminin acilen yapılması konusunda önerge verdik.

152 Evler’i Ceryan Çarpmasın!

Beklen; “Mahalleye de ismini veren, kooperatif yoluyla inşa edilen bitişik nizam iki katlı, çatılı binaların oluşturduğu 152 Evler konutlarının Elektrik bağlantıları binaların çatı aralarından birbirine geçerek dağıtılmaktadır. Bu durum o konutlar ve o bölge için büyük yangın tehlikesi arz etmekte ve daha önce çıkan yangınlarda dumandan boğulma tehlikesi atlatmış vatandaşlarımızın olduğu, bu çağdışı ve riskli uygulamanın giderilerek tesisatın yeraltına alınması konusunda adım atılmasını istedik. Davutkadı Mahallesi, Dağyolu Caddesi ve Ortayol Caddesi kavşağında, trafik lambaları olduğu halde süratli araç geçişlerinden kaynaklı kazalar yaşamaktaydı. Dağ Yolu Caddesi’nin kuzey-güney yönünde trafik işaretlerinin altına ve üstüne hız kesici tertibatının yapılarak önlem alınması için talepte bulunduk. Toplantının sonunda Belediye Başkanımız sayın Oktay Yılmaz, Samanlı’daki 280 dönümlük rezerv alanı ile İsabey Hayvan Pazarı’nın satışı için yetki istedi. Belediyenin mali sıkıntısını biliyoruz ama Kamu adına ayrılan yerlerinde satışına da karşıyız.  ” İfadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?