Köy Enstitüleri; Bursa’yı Aydınlatacak!

Köy Enstitüleri; Bursa’yı Aydınlatacak!

Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği (YKKED) Bursa Şubesi Başkanı Jülide Akköprü ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun’u ziyaret etti. Dernek Başkanı Jülide Akköprü ve yönetim kurulu üyeleri Zeki Guzelsoy, Mehmet Koçanalı ve Hidir Yildiz, Başkan Altun’u yarın Bursa Akademik Odalar Birliği’nde gerçekleştirilecek “Bursa Aydınlanma Buluşması”na davet ettiler.

Aydınlaşma Buluşması programı Köy Enstitüleri Fotoğraf Sergisi açılışıyla başlayacak, Jülide Akköprü, YKKED Genel Başkanı Prof. Dr. Kemal Kocabaş ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in açılış konuşmalarından sonra, YKKED Şubeleri Mandolin Orkestrası, Prof. Dr. TC Ayfer İzmir Kocabaş ve Dilek Görgül şefliğinde konser verecek.

Bugün 12.30’da başlayacak “Aydınlanma, Köy Enstitüleri ve Eğitimin Güncel Sorunları-Çözüm Önerileri” başlıklı panelin konuşmacıları ise Prof. Dr. Ethem Duygulu, Prof. Dr. Yakup Kepenek, Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak ve Dr. Ceyhun İrgil…

Öğleden sonraki ikinci panelde ise “Köy ve Enstitüleri ve Yerel Yönetimler” başlığı altında Dr. Semiha Günal, Nilüfer Belediyesi önceki başkanı Mustafa Bozbey, Prof. Dr. Adil Türkoğlu konuşacak.

YKKED Bursa Şubesi yöneticilerinin Bursa Barosu ziyaretinde, Bursa Barosu Başkan Yardımcısı Av. Metin Öztosun, Genel Sekreter Av. Hüsniye Altın Yeşil ve Av. Nezaket Altun da bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?