Yanlıştan “İYİ’lerin” Dikkati Döndürdü!

Yanlıştan “İYİ’lerin” Dikkati Döndürdü!

Bursa’da bir fotoğraf sosyal medyada ana gündem oldu. 10 metrekarelik bir yeşil alana çakılan “Deprem Toplanma Alanı” fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Yoğun eleştiriler sonrası Yıldırım ilçesinden basına yansıyan fotoğraftan sonra İYİ Parti Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ferit Gürsoy yaşanan krize el koydu. Karaağaç mahallesi için “Acil Deprem Toplanma Bölgesi” olarak ilan edilen alana İYİ Parti Bursa İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Ercan Özel ile birlikte giden Gürsoy’un kamu kuruluşları arasında yaptığı görüşmeler sonrası trajikomik yanlıştan dönüldü. Tabela AFAD tarafından kaldırıldı. Karaağaç mahalle muhtarı Sema Pamukçular ile de görüşen Gürsoy ve Özel mahallenin sorunlarını da not ederek ayrıldı.

Gerekli önlemler alınmalı!

 

Gürsoy; “Birinci derecede deprem bölgesi olan Bursa’da fıkralara konu olabilecek şekilde deprem alanı ilan etmesini üzülerek yerinde İYİ Parti olarak yerinde tespit ettik. Böylesine riskli bölgede yaşadığımız halde yerel yönetimlerin ve merkezi idare de görev yapan idarecilerin maalesef gerekli önlemleri almadığını baştan savma işler yaptığını üzülerek müşahede ediyorum. Meclis üyesi olarak görev yaptığım Yıldırım da, deprem afeti ile mücadele kapsamında trajikomik olayların yaşandığı da bir gerçektir.” Dedi.

İYİ Parti olarak sorumluluk almaya hazırız!

 

Gürsoy; “Yıldırım Karaağaç Mahallemizde insan aklıyla alay edercesine afette toplanma alanı olarak gösterilen toplamda 10 m2’lik bir alan halkımızın tepkisini çekiyordu. Belediye yetkilileri ile görüşerek bu yanlıştan bir an önce dönülmesini istedim. Sağ olsunlar onlarda yaptıkları bu hatadan döndüler.

Bize yakışan hep birlikte depremle topyekun mücadele etmektir. Bizler İYİ Parti teşkilatları ve Meclis Üyeleri olarak bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız. Hassasiyet gösteren Yıldırım Belediye Başkanı Sayın Oktay Yılmaz’a duyarlılığından dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?