İstanbul ışıklarına aldanmış çocuklara Bursaspor’u anlatamazsın!

İstanbul ışıklarına aldanmış çocuklara Bursaspor’u anlatamazsın!

Fanatik Bursaspor’lu olan eğitimci Metin Yüksek verdiği sözü tutmanın gururunu yaşadı. İnegöl Vehbi Koç İlkokulu Öğretmeni olan Yüksek son hayalini tutmanın mutluluğunu öğrencilerini Bursaspor- Erzurumspor maçında statla yer almakla yaşadı. Yüksek; “Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Evet, uzun zamandır hayalini kurduğum, stada öğrencilerimle gitme eylemini Bursaspor – Erzurumspor maçıyla gerçekleştirdik.  “Bursa’nın Kurtuluşu” sebebiyle çektiğimiz sosyal medya klibinden sonra, Bursaspor yönetimimiz bana ulaşarak maça davet ettiler. Bunu paylaştığım Kayhan Köftecisi işletmecisi Ceyhun Yaman Bey de hemen ulaşım sponsorumuz oldu ve aldığımız bu iki ana destek sayesinde maça gidebildik. Kolay değil bu işler. Velilerin gönlünü yapmak, 40 öğrencinin sorumluluğunu alıp İnegöl’den maça gelip gitmek vs. anlatılacak çok şey var da ben fedakarlıkların anlatılınca değer kaybettiğine inandığım için fazla uzatmayacağım. Sonra kendini övüyor demesin hiç kimse.” Dedi.

Bursasporlu öğretmenler yalnız!

Yüksek; “Başkanımız ve yönetim ekibinin maç öncesi tribüne kadar gelip bizleri karşılaması da bizleri ziyadesiyle mutlu etti, biz de yüz yüze teşekkür etme fırsatı bulduk. Maçın başlamasına az kala Teksas Tribünü ile yaptığımız karşılıklı tezahüratın tadını anlatmak istesem ne sözlerim yeter ne de satırlarım.

Bursasporlu Eğitimciler Hareketi (BEH) olarak tek gayemiz Bursaspor’u seven, vefalı bir nesil yetiştirmek zaten. Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış Bursasporlu öğretmenler olarak diyoruz ki ” En uzak deplasman bir çocuğun kalbine yapılandır.” Bana ve öğrencilerime güç veren bu dernekteki tüm meslektaşlarım adına, dünden beri gelen tebrikleri kabul ediyorum. Bir Bursasporlu öğretmen, arkasında sizler gibi destek veren insanlar olduğunda, İstanbul ışıklarına aldanmış çocuklara Bursaspor’u anlatırken kendini güvende hissediyor, gelen tepkilere dik durabiliyor; Bursasporlu öğretmenleri yalnız bırakmayın.” Dedi.

Her şey onların mutluluğu için!

Yüksek; “Öğrencilerim çok mutlular… Bursaspor’u daha çok seviyorlar artık. Zaman zaman yine sosyal medya paylaşımları yaptığımız da desteklerinizi bekliyoruz ve inanın yazılan yorumları da sınıfta okuyorum, çok mutlu oluyorlar. Tekrardan Bursaspor Başkanı Sayın Mesut Mestan’a, Genel Müdürümüz Sayın Nihal Ferik Hanım’a, yöneticimiz Yavuz Aman’a ve diğer tüm yönetime; maddi olarak bize katkı sağlayan Kayhan Köftecisi’ne, Bursasporlu Eğitimciler Hareketi’ndeki meslektaşlarıma; statta bizi bağrına basan taraftarımıza, sosyal medyadan destekleyen herkese, velilerime ve bu sevdayla yeni tanışan öğrencilerime teşekkür ediyorum. Şimdi derslerimize daha çok çalışacağız, daha çok kitap okuyacağız. Sınıfta da dediğim gibi, ” İyi bir Bursasporlu olmanın ilk kuralı derslerine çok çalışmaktır.” Başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?