Aktaş; “İznik’in Yeri Ayrı”

Aktaş; “İznik’in Yeri Ayrı”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ‘Muhtar Buluşmaları’ programı kapsamında İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde gerçekleşen toplantıya Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, İznik Muhtarlar Dernek Başkanı Altuğ Bayram, Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Muhtarlar katıldı.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta da ilçelerine verdikleri önem nedeniyle Başkan Aktaş’a teşekkür eden İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta yaptığı konuşmada ” Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Alinur Aktaş’a ve ekibine hoş geldiniz diyorum. Ayrıca tüm muhtarlarımıza katılımlarında dolayı teşekkür ediyorum. Toplantımız hayırlara vesile olsun. Hep birlikte İznik’i yaşanabilir ve güzel şehir yapmak için tüm gayretimiz ve elbirliği ile çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ve İznik Belediyemizin tüm imkanları ile her mahalleye ayrı bir önem veriyoruz” dedi.

“Barındırdığı Değerlerle Benim İçin İznik Özel”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Muhtarlar Buluşmaları’ programı kapsamında bu kez İznikli muhtarlarla bir araya geldik. Muhtarların sorun ve taleplerini tek tek dinleyen Başkan Aktaş ve Başkan Usta, kaynakları maksimum verimli kullanarak, İznik’in tüm mahallelerini daha yaşanılabilir hale getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Katılımcı yönetim anlayışı kapsamında zaman zaman toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelip, istişare toplantıları yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Büyükşehir ortak akıl ile büyüyor” başlığıyla gerçekleştirilen ‘Muhtarlar Buluşmaları’ kapsamında Büyükorhan ve Harmancık’ın ardından İznik’te muhtarlarla bir araya geldi. Göl kıyısında kayıkhanede düzenlenen etkinliğe İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta da katıldı. Toplantıda muhtarlara tek tek söz hakkı veren Başkan Aktaş, ulaşımdan altyapıya, halı sahadan düğün salonuna kadar gelen tüm talepleri not aldı.

Öncelik sırası

Taleplerin sınırsız ancak kaynakların sınırlı olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, “Tabii ki Büyükşehir Belediyesi olarak sınırsız bir bütçeye sahip değiliz. Bunun için önceliklerimizi doğru belirlemeliyiz. Büyükşehir Belediyemizin yapacağı işler var, ilçe belediyesinin yapacağı işler var. Doğru planlama yapmak için bu tür toplantılarda bir araya geliyoruz. Ulaşım ve altyapı olmazsa olmazımız. İznik sahip olduğu değerleriyle bizim için ayrı bir öneme sahip. İznik’i daha iyi bir geleceğe taşıyabilirsek ne mutlu bize” dedi. Başkan Aktaş, muhtarlar buluşmasının ardından İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’yı makamında ziyaret etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?