İYİ Gençler; Sokak Hayvanları için Sahalarda!

İYİ Gençler; Sokak Hayvanları için Sahalarda!

“Bir Kalem, Bir Umut” kampanyasını kısa bir zaman önce gerçekleştiren İYİ Parti Osmangazi Gençlik Kollarına mensup gençler, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü çerçevesinde Osmangazi’nin farklı noktalarında gerçekleştirdikleri saha temizliğinden sonra, Akçalar bölgesinde bir çiftçinin açmış olduğu ve içinde sokaktan toplanan engelli hayvanların bakım ve barınma ihtiyacını karşılayan barınaktaki eksiklikleri giderip, paslanmış olan demir kafeslerin boyama işini gerçekleştirdiler.

Çalışma hakkında açıklamalarda bulunan Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ateş “İYİ Gençlik Osmangazi olarak sosyal dayanışma ve farkındalık projelerimize ara vermeden devam ediyoruz, okulların açıldığı hafta gönüllü destekçilerimizden oluşturduğumuz bütçe ile gerçekleştirdiğimiz “Bir Kalem, Bir Umut” projesi ile Osmangazi ilçemizde 250 den fazla öğrencimize içinde bir yıl boyunca ihtiyaçlarını karşılayacak olan kırtasiye ve okul araç gereçlerinden oluşan çantalarını kendilerine ulaştırmıştık.

Şimdi de hayatta her zaman yanımızda olan ve dünyayı bizlerle paylaşan ve özellikle çeşitli engelleri ve kör olan sokak hayvanlarının barındığı Akçalar’da gönüllüler tarafından oluşturulan barınaktaki eksiklikleri gidermek ve boyasız olan barınakların boya işini gerçekleştirmek için İYİ Gençlik Osmangazi olarak seferber olduk.

İlçe Başkanımız Dr. Mehmet Hasanoğlu’nun temin ettiği boya ve paslanmaz beslenme kapları ile Gençlik Kolları Üyesi arkadaşlarımla birlikte Akçalar bölgesindeki barınağa gittik ve boyama işlemini gerçekleştirdik. Ortaya çıkan ve farkındalık yaratan bu etkinlik bizleri çok mutlu ve motive etti.

Öncelikle bizlere her zaman desteğini esirgemeyen, saha çalışmamız esnasında Akçalar’daki barınağa kadar gelip bizlerle olan ilçe başkanıma, ekibine ve benimle birlikte gecesini gündüzüne katarak her çalışmada veya etkinlikte eksiksiz olarak sahada olan Osmangazi’li İYİ Gençlik ekibime çok teşekkür ederim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?