İYİ Kadınlar Sahalara Dönüyor!

İYİ Kadınlar Sahalara Dönüyor!

İYİ Kadınlar kahvaltıda bir araya gelerek dün-bugün ve yarınları konuştu. İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı tarafından ilçe binasında İYİ Partili kadınlar bir araya gelerek Türkiye ve Bursa’nın sorunlarını ve çözüm yollarını konusunda görüş alışverişinde bulundu.

İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Rukiye Conker ve arkadaşları tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıda Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır, Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, Gürsu İlçe Başkanı Hatice Deniz, İl Başkan Vekili Birgül Günay Yıldız,  İl Eğitim Komisyon Üyesi ve Yönetim Kurulundan Nuray Piliçer ile TV Programcısı Gazeteci Serpil Arslantürk gelen misafirlere birer konuşma yaptı. Toplantıda Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ercan Özel ile Yıldırım Belediye Meclis Üyesi Turgay Ferahlıer’de hazır bulundu.  Toplantı sonrası İYİ Partililer Huzur Evi Kermesine katıldı.

Hedefimiz Yıldırım!

Toplantı sonrası Rukiye Conker; “Amacımız ilçemizdeki partimizin üye kadın arkadaşlarımızla kaynaşmak, yaşadıkları mahallelerdeki sorunları yada kamu kurumlarındaki hizmet işleyişindeki aksaklıkları görebilmek, yaşanan olumsuzlukları il başkanlığımız üzerinden genel merkezimize ulaştırabilmekti.

Bu kahvaltılı toplantımızda İl Başkanımız sayın Yahya Bahadır’ın ve yönetimin bizlere gösterdiği yakın ilgiyi, Genel Başkan Yardımcımız sayın İsmail Tatlıoğlu’nun dilek ve taleplerimizi İYİ’lerin Meral Ablası sayın Meral Akşener’e, her zaman ulaştırmak için gösterdiği gayreti de unutmayacağız. Bu toplantı ile mahallelerimizde ki sorunlara daha fazla vakıf olduk. Genel anlamda ilçemizde ki kadınlarımız için ne yapabiliriz soru başlığı ile yola çıkmıştık, bu toplantı bu açıdan bakıldığında hedefine ulaştı. Artık daha fazla sahalarda kadınlarımız için olacağız. Yeni hedef ve projelerimizi kısa bir zaman sonra kamu ile paylaşacağız. Bu vesile ile ilçe teşkilatımızın bayan üyelerine de hoş geldiniz iyi ki geldiniz diyoruz.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?