Bir Kalem, Bir Umut

Bir Kalem, Bir Umut

İYİ Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kollarının başlattığı ve Nilüfer İlçe Gençlik Kollarının da destek verdiği “Bir Kalem, Bir Umut” projesi kapsamında yüzlerce çocuğa, 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim yılı öncesi içinde bir yıl boyunca ihtiyaçlarını karşılayacak her çeşit okul araç – gereçlerinden oluşan çantalar hediye edildi.
 
 
 
Proje kapsamında teşkilat mensupları ve gönüllülerden sağlanan maddi destek ile oluşturulan bütçe kapsamında doldurulan çantaların 200 adettinten fazlası Bursa Irak Türkmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından belirlenen ailelerin çocuklarına, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Milletvekili adayı ve Bursa Irak Türkmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri ve Grup Sözcüsü Büşra Şahin ve Bursa Irak Türkmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsam Abdülkadir’in katılımı ile dernek merkezinde gerçekleştirildi.
 
Yardım kampanyasının devamında Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ateş ve Gençlik Kolları Üyeleri, teşkilat mensupları tarafından çeşitli mahallelerde belirlenen yüzlerce çocuğu adreslerinde ziyaret ederek hediyelerini teslim etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?