İYİ Parti, Bursa’da muhteşem bir organizasyona imza attı

İYİ Parti, Bursa’da muhteşem bir organizasyona imza attı

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Bursa’da binlerce kişinin katılığı muhteşem bir organizasyona imza attı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Bursa da çok anlamlı kutlandı. Kuruluştan – Kurtuluşa, Kurucudan – Kurtarıcıya ana temasıyla yapılan Zafer Bayramı Yürüyüşü binlerce Vatan ve Bayrak sevdalısı Bursalının tek yürek olmasını sağladı. Osmanlı İmparatorluğu’nun Kurucusu Osman Gazi’nin Türbesinden, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına yapılan yürüyüş de büyük bir coşku vardı.

Program ile ilgili açıklama yapan İyi Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır; “İyi Parti Bursa Teşkilatları olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla son birkaç gündür büyük bir heyecan içerisindeydik. Osman Gazi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatıralarını yaşatmak ve onlara yapılan saldırılara, hatıralarının ve emeklerinin yok edilme çalışmalarına karşı tüm Bursa olarak tek yürek olduk. “ dedi.

Bahadır: “29 Ağustos Perşembe günü tüm Bursa ve ilçelerinde teşkilatlarımız Muharip Gaziler, Harp Malulü ve şehit yakınları derneklerini ziyarette bulundular. Yine aynı şekilde Gazilerimizi ve şehit yakınlarımıza evlerinde ziyaret ettiler. Aynı gün akşam namazını müteakip Bursa’mızın tüm ilçelerinde en büyük camilerde aynı anda Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Savaşı kahramanları ve tüm şehitlerimizin ruhuna mevlidi şerifler okuttuk ve lokmalar dağıttık. 30 Ağustos Zafer Bayramı günü ise önce Devletimizin resmi protokol törenlerine katıldık. Gençlik Kollarımız tarafından metro çıkışlarında halkımıza 50 bin adet Türk Bayrağı dağıtıldı. Zafer Bayramı Yürüyüş Programımıza ise Teşkilatlarımızın organizasyonunda Kalkınma Politikaları Başkanımız Bursa Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. İsmail Tatlıoğlu, Uluslararası Politikalar Başkanımız Bursa Milletvekilimiz Sn. Ahmet Kamil Erozan, İstanbul Milletvekilimiz Sn. Hayrettin Nuhoğlu, İstanbul il başkanımız Sn. Buğra Kavuncu, Nilüfer Belediye Başkanı Sn. Turgay Erdem, geçmiş dönem Nilüfer Belediye Başkanı Sn. Mustafa Bozbey, İstanbul, Bursa il-ilçe teşkilatlarımız, Gençlik Kollarımız, Vatan, Bayrak sevgisi ile yoğrulmuş binlerce vatandaşımızla birlikte Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’nin ebedi istirahatgahlarında Kur’anı Kerim tilaveti ve dualarla programımıza başladık.

30 Ağustos Zafer Bayramını gerçek coşku ve ihtişamı ile kutlamak isteyen binlerce vatandaşımız ile Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına yürüdük. Orada yaptığımız çelenk sunma, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın ardından konuşmalarla programımız sona erdi.” Dedi.

BAHADIR; ‘’Osmanlı İmparatorluğu’nun Kurucusu Osman Gazi ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milleti’nin gönlünde önemli bir yeri vardır.

Biri, 600 yıl 7 kıtaya hükmetmiş, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu, diğeri ise parçalanmış vatan topraklarını mücadelesi ve liderliği ile tekrar bir araya getiren Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu olma özelliğini taşıyor.

Vatan, Millet, Bayrak sevdası olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her bir vatandaşının geçmişine ve tüm Dünyanın örnek aldığı bu değerlerine sahip çıkması ve koruması gerekiyor.

Binlerce Bursalı düzenlediğimiz programla bu büyük coşkuya ortak olmak için bizlerle birlikte oldu. Gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız, engellilerimiz herkes eline Türk Bayrağını alıp eskiden 30 Ağustoslarda yaşanan gururu tekrar hissetmek için korteje katıldı. Yürüyüşü yaptığımız Atatürk Caddesi kenarlarında alkışlarla bizlere destek olan gözyaşları içerisinde izleyen, tüm Vatan sevdalılarına teşekkür ediyoruz.

Heyecan, coşku, gurur, mutluluk ve sevinç gözyaşları vardı dün Bursa’da. Türk Milleti şunu kesinlikle unutmamalıdır. Vatanseverlerin sesi, ne kadar gür çıkarsa, Türk ve Atatürk düşmanlarınım sesi o kadar kesilecektir…

Türkiye Cumhuriyeti, bugün anayasamızda tanımladığımız gibi demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olmasını, 30 Ağustos Kurtuluş Zaferine borçludur.

30 Ağustos Zaferi sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada büyük yankılar yaratmış, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi, tüm ezilen milletlere örnek teşkil etmiştir.

30 Ağustos bir protokol töreni değil, yüce Türk Milletinin genelini ilgilendiren anlı ve şanlı Zafer Bayramımızdır.

-Bu zafer, Türk Milletinin kendine güven duygusunun, milli şuur ve kudretinin yeniden tescilidir…

-Bu zafer, , Türk milletinin çağdaş medeniyet yolundaki en önemli köprüsüdür…

-Bu zafer, Türk milletinin ilelebet bu topraklarda yaşayacağını dünyaya kabul ettirdiğinin senedidir…

-Bu zafer, Misak-i Milli ile sınırları çizilen, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun temelidir…

BU ZAFER BÜTÜN DÜNYAYA GÖSTERMİŞTİR Kİ,

-Anadolu ilelebet Türk Milletinin vatanı olarak kalacaktır.

-Anadolu’da ilelebet Türk Milleti hür ve bağımsız yaşayacaktır.

-Anadolu’da ilelebet Türk Devleti var olacaktır.

-Anadolu’da ilelebet Türk’ün şanlı bayrağı dalgalanacaktır.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşkuyla kutladığımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı rahmetle anıyor, İyi Parti Bursa İl Başkanlığı olarak halkımızın bayramını en içten duygularımla kutluyorum.’’ Diyerek devam etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?