Gemlik’te CHP fırtınası…

Gemlik’te CHP fırtınası…

CHP Yıldırım ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Turizm Komisyonu Üyesi Şahin Sevinç, Bursa’nın turizm bölgelerindeki sorunları yerinde inceleyerek bazı tespitlerde bulunuyor. Sevinç ve beraberindeki heyet Gemlik-Küçükkumla’da halkın ve mahallede yaşayan sorunları yerinde inceledi.

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar’ın ve ilçe yönetiminin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında halktan yoğun ilgi gören Sevinç; Masa başında sorunlara çözüm bulunamayacağını inancıyla sahada olmak gerektiğini sorunlara yerinde bakarak çözüm üretileceğini belirterek vatandaşlarla sohbet etti.

Yoğun ilgiye teşekkür eden Sevinç; CHP grubu olarak Bursa’da halkımızın yararına olan her hizmete, her projeye destek olacaklarını, sorunların bir parçası değil, çözüm üreticisi olacaklarını, turizm şehri Bursa’da güzel projelerin gelişmesi için yerinde istişare ve incelemeler yaparak çalıştıklarını belirtti.

Taban çalışmasına ağırlık veren sevinç ziyaretlerde gördüğü memnuniyeti Bursa’nın sosyal demokrat belediyecilik için gelecekte umut verici olduğunu vurgulayan Sevinç; halkın içinde halkla birlikte siyaset yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?