Yeni partinin başına mı geçecek?

Yeni partinin başına mı geçecek?

İdam edilen eski Başbakan Adnan Menderes’in torunu Doç. Dr. Adnan Menderes’in, Ali Babacan’ın kuracağı yeni partinin başına geçeceği iddia edildi. Menderes ise 2009 yılında yaptığı bir röportajda siyasete ilgisinin olmadığını söylemişti.

1950 ile 1960 yılları arasında Başbakanlık görevini üstlendikten sonra, darbeciler tarafından idam edilen Demokrat Parti Genel Başkanı Adnan Menderes‘in torunu Doç. Dr. Adnan Menderes’in, Ali Babacan‘ın kuracağını açıkladığı yeni partinin başına geçebileceği iddia edildi. Menderes ise 2009 yılında yaptığı bir röportajda “Şu anda politikayla ilgili bir düşüncem yok. Siyaseti en başından beri hiç düşünmedim” demişti.

Ali Babacan, kurucusu olduğu AK Parti’den 18 yıl sonra istifa ederek yeni parti kuracağını resmen açıkladı. Parti için kadro arayışları sürdüren Babacan’ın ismi Menderes’le beraber anılmaya başlandı.

AHMET HAKAN: BABACAN’IN PARTİSİNE LİDER OLABİLİRMİŞ

Ahmet Hakan, Hürriyet’te bugün yayımlanan köşe yazısında “Sağdan soldan kulağıma çalınıyor: Adnan Menderes’in bir torunu varmış. Adı Adnan Menderes’miş. Ali Babacan’ın partisine lider olabilirmiş. Falan” ifadesini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?