Aşı’lar Yayılırken Baharı Tekrar Park ve Bahçelerde Yaşamak İstiyoruz!

Aşı’lar Yayılırken Baharı Tekrar Park ve Bahçelerde Yaşamak İstiyoruz!

“1 NİSAN DÜNYA PEYZAJ MİMARLIĞI AYI BAŞLADI # WLAM2021 (WORLD LANDSCAPE ARCHİTECT MONTH 2021) #BİRLİKTEBÜYÜYORUZ”… Sözler Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Necla Özkaplan Yörüklü’ye ait.

Bu yıl Dünya da belirlenen #birliktebüyüyoruz teması Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Peyzaj Mimarları Odası (PMO) Bursa Şube Başkanı Necla Yörüklü, “Bu bahar, aşılar yayılırken ve dünya yavaş yavaş yeniden açılmaya başlarken, insanlar etraflarındaki açık alanları yeniden keşfediyor, keşfettiğiniz bu alanlar peyzaj mimarlarının hayal ettiği, yenilik yaptığı ve inşa ettiği alanlar.” dedi

(TMMOB) PMO Bursa Şube Başkanı Necla Yörüklü, “Bu ay tüm dünya ile birlikte, peyzaj mimarlarının yarattığı alanlarda her türden topluluğun # Birlikte Büyüyen olduğunu göstererek kutluyoruz.”

Bu yılın teması: Birlikte Büyümek Dünya Peyzaj Mimarlığı Ayı için, Amerika’daki, Avrupa’daki Peyzaj Mimarları örgütlerinin vizyonu “herkes için sağlıklı, güzel ve dayanıklı yerlerdir.”

#DünyaPeyzajMimarlığıAyı2021 #WLAM2021 sırasında , peyzaj mimarlığı projelerinin tüm topluluklarda bu vizyonu nasıl somutlaştırdığını göstereceğiz, her renkten topluluklar, sosyoekonomik geçmişler ve yetenek seviyeleri gösterilerimizi yapıyoruz.

Peyzaj mimarlarının yarattığı alanların, insanları birbirleriyle ve doğayla birlikte büyümelerini nasıl teşvik ettiğini ve kolaylaştırdığını vurgulamak istiyoruz. Tüm ay boyunca, Peyzaj Mimarları olarak, dünyada, ülkemizde ve okullardaki bölümlerimizde ve dünyanın dört bir yanındaki üyelerimiz, peyzaj mimarlarının yarattığı alanlarda toplulukların birlikte büyüdüğü tüm yolları sergileyecek.

Hizmet verdiğimiz toplulukların dokusunu oluşturan peyzaj mimarisi projelerimizi ve peyzaj alanlarını vurgulayacağız. Facebook , Twitter ve LinkedIn’deki sosyal medya akışlarımız, # WLAM2021 ve #GrowingTogether hashtag’lerini kullanarak önemli projeleri, uygulayıcıları ve alandaki ilerlemeyi sergileyecektir. Öğrenci ve Profesyonel bölümleri, harika çalışmalarını göstermek için Instagram’ımızı kullanacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?