“Ülkücülerden 65 Yaş Açılımı”

“Ülkücülerden 65 Yaş Açılımı”

“Bursalıların Yardımına Koşuyorlar” MHP Bursa’dan 65 Alarmı. MHP Bursa İl Başkanlığı Çevre Sağlık Komisyonu Üyeleri, il genelinde başlattıkları çalışmalar ile “65 yaş üstü Bursalıları yalnız bırakmadı.”

Koronaya karşı Bursalıların yardımına koşan Mustafa Camcı ve Çevre Sağlık Komisyonu raporlu hastaların ilaçlarını tedarik ederek kapılarına götürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Sağlıktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ile Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı olan Mustafa Camcı, aynı zamanda Bursa Giresunlular Derneği Sağlık Komisyonunda da  görev alıyor. Korona virüs nedeniyle evlerinden çıkmayan  65 yaş üstü Bursalı vatandaşlara yardıma koşuyor.

Bursa’da korona virüs nedeniyle evden çıkamayan ve ihtiyaçlarını karşılayamayan 65 yaş üstü vatandaşların Raporlu olan hastaların ilaçlarını tedarik ederek ilaçlarını alarak kapılarına kadar götüren Çevre Sağlık Komisyonu Başkanı Mustafa Camcı ile komisyon üyeleri ev ev dolaşarak ihtiyaç sahibi yaşlı hasta ve engellilere yardım malzemeleri dağıtıyorlar. Bursa’da yaptıkları faaliyetlerle dikkat çeken Mustafa Camcı ve ekibi vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Bursalılara seslenen ve sayfasında telefon numarası bırakan Mustafa Camcı, vatandaşlara seslenerek evde kalmaları yönünde uyarıda bulundu. Mustafa Camcı; 0507 740 43 24 nolu telefondan kendilerine ulaşan Bursa’da ikamet eden 65 yaş üstü ve Raporlu hastalara yardımcı olabileceklerini belirtti.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?