Sultanlardan Bir Galibiyet Daha

Sultanlardan Bir Galibiyet Daha

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, karşılaştığı Beylikdüzü Voleybol İhtisas Spor Kulübü’nü  3-0 yendi. Nilüfer’in sultanları, bu sezon elde ettikleri 7. galibiyet ile puanlarını 20’ye yükseltti.

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Vestel Venüs Sultanlar Ligi’ndeki 19. hafta maçını Beylikdüzü Voleybol İhtisas Spor Kulübü ile yaptı.
Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde Bursa’nın tek temsilcisi olan Nilüfer Belediyespor, Beylikdüzü Voleybol İhtisas Spor Kulübü ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi. Rotasyonlu bir kadro ile mücadele eden mavi yeşil beyazlı ekip, tüm maç boyunca etkili bir oyun ortaya koydu.
Nilüfer ekibi, rahat bir oyunun ardından her üç sette de rakibini 25-13 yendi ve maçı 3-0 kazandı.   Nilüferli voleybolcular bu sezon elde ettikleri 7. galibiyet ile puanlarını 20’ye yükselttiler. Nilüfer Belediyespor oyuncusu Helene,  takımına kazandırdığı  22 sayı ile maçın en skorer isim oldu.
Nilüfer Belediyespor, ligin 20. haftasında, 1 Mart Pazar günü saat 17.00’de Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda güçlü ekiplerden Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya gelecek.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?