“Yozgatlılar Arabaşı’nda Buluşacak”

“Yozgatlılar Arabaşı’nda Buluşacak”

Bursa Marmara Yozgatlılar Federasyon Genel Başkanı Ahmet Arslan, bu yıl 10’cusunu; 29 Şubat’ta düzenleyecekleri büyük bir organizasyonla Yozgatlıları buluşturacaklarını söyledi. Federasyon bünyesinde Yozgat’ın 11 ilçe derneği bulunduğunu dile getiren Arslan, “Ayrıca Çanakkale, Sakarya ve İzmit’in ilçesi olarak dernekleri de bünyemizde barındırmaktayız” dedi.

Herkesi bekliyoruz

Arslan, Bursa’da Yozgat’ın milli yemeği olan arabaşını tanıtacaklarını belirterek, “Nasip olursa ay sonunda en büyük organizasyonu yapıyoruz. Bursa’da Yozgat’ımızın milli yemeği olan arabaşımızı tanıtacağız. 29 Şubat Cumartesi 19,00 başlayıp gece 24,00’de kadar sürecek olan organizasyonumuza tüm Bursa halkını Bursa’da yaşayan Yozgatlıları davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kültürümüzü aktarıyoruz

Yozgat kültürünü tanıtmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla bu tür etkinliklere önem verdiklerini dile getiren Arslan, “Bu etkinlikte arabaşımızı tanıtmak, nesiller arası kültürümüzü aktarmak amacındayız. Birlik ve beraberlik içinde bu güzel geceyi geçireceğiz. 3 gün Ankara’da büyüklerimizi ziyaret ettik. İnşallah Cemil Çiçek bey de programına aldılar. Taner Yıldız, Bekir Bozdağ bakanlarımız öyle. Sayın valimizle telefon görüşmesi yaptık. Geçen sene biz burada Neşet Ertaş organizasyonu yapmıştık. O zaman bir sözü vardı. İnşallah sayın Valimizi de burada ağırlayacağız” diye konuştu.

Yozgat’ı tanıtıyoruz

Arabaşı etkinliğine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bakanlık ve AK Partide önemli görevlerde bulunan Cemil Çiçek, Anayasa Mahkeme Başkanı Zühtü Aslan, HSYK Genel Sekreteri Seyfi Han, önceki dönem Anayasa Mahkeme Başkanı Haşim Kılıç, önceki dönem Bakanlarından Lütfü Kayalar’ın geleceği öğrenildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?