Alışverişin Yıldızı Parlıyor!

Alışverişin Yıldızı Parlıyor!

Üç yıl önce kapılarını ziyaretçilerine açan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, 3. yaşını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Açılış haftası kapsamında misafirleri için çeşitli etkinlikler ve kampanyalar hazırlayan alışveriş merkezi, Bursa halkını ve yolu Bursa’dan geçen ziyaretçilerini bekliyor.

26 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek Troy Kart kampanyasıyla ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’den 350 TL ve üzeri alışveriş yapan misafirlere 50 TL’lik Troy Kart hediye edilecek. Kullanıcılar hediye kartlarını kampanyaya katılım sağlayan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’in tüm mağazalarında harcayabilecek.

Niloya etkinliği ile çocuklar yine çok eğlenecek

29 Şubat – 1 Mart tarihlerinde gerçekleşecek Niloya etkinliğiyse alışveriş merkezinin -1. katında bulunan aktivite alanında düzenlenecek. 3 ve 12 yaş arasındaki tüm çocuklar Niloya ve Tospik’in müzik ve danslı gösterisine katılım sağlayabilecek. Niloya etkinliği saat 13:00 – 15:00 ve 17:00 olmak üzere 3 seansta gerçekleştirilecek.

Greenbox ile 3. yıla özel eğlenceli efektler ziyaretçileri bekliyor

29 Şubat – 1 Mart tarihlerinde 14:00 – 18:00 saatleri arasında özel efektlerin yer aldığı greenbox platformunda, ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’in misafirleri keyifli hatıra fotoğrafları çektirebilecek.

Siz de ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’in 3. yıla özel açılış etkinliklerini takip ederek eğlenceli vakit geçirip, 350 TL ve üzeri yaptığınız alışverişlerinizde 50 TL’lik Troy Kart hediyesi kazanabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?