“Efsane Başkan; Kestel’i de İYİ’leştireceğiz!”

“Efsane Başkan; Kestel’i de İYİ’leştireceğiz!”

“Kestel’in Efsane İYİ Başkanı Tekrar Aday.” İYİ Parti Kestel İlçe Başkanı Emin Elüstü, 29 Şubat Cumartesi günü yapılacak Olağan Kongrede başkan adaylığını il yönetimi, belediye meclis üyeleri ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği adaylık açıklamasında; “ Geçen hafta ilçemize gelen Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in ilçe yöneticileri ve siz değerli partililerimize, Genel Başkan Yardımcımız ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu hocamız imzası ile gönderilen mektubun tarafımıza ulaştığını belirterek sözlerime başlıyorum. Meral Ablamız siz değerli gönüldaşlarımızın yapmış olduğunuz hizmetlere ve Kestelli hemşerilerimizin gösterdiği ilgiden oldukça memnun olduğunu belirtiyor. Bende sizlerin her zaman yanımda olduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Kestel Emin Ellerde!”

Elüstü; “29 Mayıs 2019 tarihinde göreve geldiğimde güçlü bir yönetim kurup birleştirici bir yol izleyerek partimize güç kattık. 230 olan üye sayımızı 351’e çıkarttık. 17 mahallede temsilci atayarak geniş çalışma alanları oluşturduk. Haftada bir köylerimizi ziyaret ederek sorunlarını dinledik belediye meclislerinde dile getirerek çözümler ürettik. İzlediğimiz disiplinli ve güçlü politikayla yarın seçim varmış gibi çalışıp partimizi iktidara getirmeyi hedefliyoruz. Aramıza gençlerin katılmasına önem vererek gücümüze güç katıyoruz. Yaklaşık dokuz aydır yaptığım ilçe başkanlığı sürecinde büyük ses getirdik. Üyelerimizin ve halkımızın takdirini kazandık. 29 Şubat’ta yapılacak olan kongrede tekrar ilçe başkanı adayıyım. Daha güçlü bir yönetimle, gençlerle partimizin bayrağını dalgalandıracağız. Tüm üyelerimizin adaylarına talibim. Bugünümde bana destek olduğunuz için hepinize tekrar teşekkür ederim. Kestel emin ellerde. Kestel’e İYİ geleceğiz.” Dedi.

“Zafer Hepimizin!”

Adaylık açıklamasında İl Yönetimi ve Başkanlık Divanının yanı sıra Kurucular Kurulu Üyesi Abdullah Alagöz ve önceki dönem GİK Üyesi Zafer Milli , Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Gurup Sözcüsü Mehmet Temirtaş ve Gürsu İlçe Başkanı Hatice Deniz’de; Elüstü’nü yalnız bırakmadı. Konukların da kısa konuşma yaptığı adaylık açıklamasında Zafer Milli’nin İl Başkanlığına adaylığını Kestel İlçe Binasında açıklaması da siyasette İYİ farkını ortaya koydu. Milli uzun konuşması sonrası sözlerini “Zafer Hepimizin” diyerek noktaladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?