Eğridereliler 21 yaşında…

Eğridereliler 21 yaşında…

Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel 21. Dostluk ve Dayanışma gecesi, geçtiğimiz Cumartesi gecesi Podyum Davet’te gerçekleştirildi. 1998 yılından bugüne kadar amaçları doğrultusunda güçlenen, Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği, 21. yaş gününü coşkuyla kutladı.

Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği her yıl olduğu gibi, 21. yılında da Bursa’daki Eğridereliler ile Bulgaristan Eğridere’de yaşayanları bir araya getirdi.

“Podyum Davet”te gerçekleşen geleneksel kutlama gecesine 700’den fazla davetli katıldı.  Bursa Milletvekillerinin ve Belediye Başkanlarının yanı sıra, Nilüfer Belediyesi’nin kardeş şehri olan Eğridere’yi temsilen Eğridere Belediye Başkanı İzzet Şaban, Meclis Başkanı Sezgin Bayram, Belediye Meclis üyeleri ve özel heyet katıldı.

SEÇKİN İSİMLER KATILDI

Geceye Nilufer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Milletvekili Dr. Yüksel Özkan, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye Eski Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbair katılırken, Bursa Bulgaristan Konsolosu Veselin Bozhilov, Bulgaristan Bursa Ticari Ataşesi Aleksandar Aleksandrov da Eğriderelileri bu önemli gecede yalnız bırakmadı.

“GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR”

Büyük buluşmada yönetim kurulu üyeleri adına açıklama yapan Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Yılmaz, “Bu yıl da hep birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Eğridereli hemşehrilerimi, özellikle de gençlerimizi sergiledikleri dostluk ve dayanışma için tebrik eder, birlik ve beraberliğimizin uzun ömürlü olmasını dileriz. Gençler bizim geleceğimizdir” dedi.

KONUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Yapılan protokol konuşmalarının ve plaket sunumunun ardından, Ardino Belediyesinin simgesi olan ‘Şeytan Köprüsü” şeklinde büyük bir pasta kesildi. Kübra Lana ve orkestrasının sahne aldığı gecede davetliler bir yandan hasret giderdi ve gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?