“Ülkeyi Ekonomik Açmaza Sürükleyenlerden de Hesap Soracağız!”

“Ülkeyi Ekonomik Açmaza Sürükleyenlerden de Hesap Soracağız!”

Meral Akşener’in en son durağı, İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanlığı oldu.  Akşener’i; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Bursa Milletvekilleri Ahmet Kamil Erozan ile İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, GİK Üyesi Hasan Toktaş, MDK Üyesi Ayşegül Özyiğit Gül, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey yalnız bırakmadı. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz ve Yönetimi ile CHP Nilüfer Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı ziyaret programında Akşener önemli açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü ve Yönetimi tarafından karşılanan Akşener’e Görükle’de üniversiteli öğrenciler ile buluşmasında Büyükşehir ve Nilüfer Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

“Fantastik Projelere Değil, Depreme Odaklanalım!”

Meral Akşener, Kanal İstanbul projesiyle ilgili, “7,5 şiddetinde bir depremin İstanbul’daki hasarını düşündüğümüzde İstanbul’un da, Türkiye’nin de çok büyük zarar göreceğini biliyoruz. Ben iktidar partisine, gelin depreme hazırlık için bir seferberlik ilan edelim, önce şu İstanbul’u düzeltelim sonra fantastik projeleri yaparız dedim ama kabul görmüyor” dedi.

“Türkiye’yi Uçuruma Sürüklüyorlar”

Akşener, Suriyeli göçmenlerle ilgili nasıl bir politika izleyecekleri konusunda sorulan soruya, “Suriyeli göçmenlerin geri gönderilmesi gerektiğini düşünüyoruz, tabii ki can güvenlikleri sağlanarak çünkü her kişi kendi ülkesinde hür ve rahattır. Geri gönderelim dememiz elimizde sopayla ülkeden insan kovmak demek değil. Türkiye’yi 2001 yılından beri hendek haline çevirdiler, ben o zaman Dışişleri Bakanlığı tarafından Avrupa Parlementosu’na gönderilmiştim ve alınacak kararı sektirmiştik, ama şimdi bu arkadaşlar kapıları açtılar ve gelinen nokta bildiğiniz gibi. Gelenlerin rakamı bile belli değil, harcanan para belli değil” şeklinde cevap verdi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?