Ali Yazır
Ali Yazır
yazir@bayrakhaber.com
Mücadele kazanır
  • 1244
  • 03 Şubat 2020 Pazartesi
  • +
  • -

Bu maça giderken “Allahım bana bu güzel günde huzurumu kaybettirme” diye dua etmiştim. Hatay ve Erzurum’un puan kaybettiği hafta sahadan üzgün ve bir o kadar da sitemle ayrılan binlerden sadece biriydim. Maç sonu aklıma “Başımıza gelenler kendi ellerinizle işledikleriniz yüzündendir” ayeti aklıma geldi. Bursaspor’unda başına gelenler sahada ve kulübedeki, tribündeki  bu işin tüm paydaşlarının beceri veya beceriksizliklerinden geliyor. Bu yalpalayan Bursaspor’un eksiği belki de aşırı özgüven ya da inançsızlık… Mücadele etmezsen, koşmazsan maç kazanamazsın. Ter akıtmazsan anlı şanlı birazda namlı oyuncularına  2000 doğumlu gençler nal toplatırlar!.

Adamların stadyumu tadilatta. 12 oyuncusu ile yollarını ayırmış, U17 ve U19’dan takviye ile Bursa’ya gel  ve şampiyonluk için Hatay ile Erzurum’un beraberlik aldığı haftada kendi sahanda bu takıma yenil. Olacak işmi Allah aşkına! Yazıklar olsun…

Eskişehirspor’lu oyuncularda  para yok pul yok ama mangal gibi bir yürekleri var.. Müthiş mücadele ile kontratağa dayalı  oyunu hadlerini bilerek oynadılar.

Biz ise BTSO ve Valilik ile  koordina olarak 20 milyon toplamış 4 yeni oyuncu alınmış ama sahada yine hüsran. Bu Bursaspor zaten bizim en büyük hayal kırıklığımız…. Bu armanın büyüklüğünü taşıyamayan oyuncular neden hep bizim takımda oynar?

Bu yenilgiyi ben İbrahim hocaya yazarım. Orta alanda hiçbir varlık gösteremeyen Eskişehirspor’a karşı ayağına daha çok top yakışan oyuncularla başlardım. Trore 2. Yarı girse belkide  hücum zenginliğimiz bakımından daha verimli olabilirmiydi? Bilemedim!

Sen bu genlerden kurulu rakibi  elindeki usta oyuncularla yenemiyorsan bu işte başka bir proplem var demektir.. Bize golü atan çocuk 2003 doğumlu Metehan Altunbaş!!!!

Sahiden, sahadaki hangi takım düşmemeye, hangi takım şampiyonluğa oynuyordu?

Bursaspor bir türlü şu final pas başarısızlığını çözemedi gitti. Seleznov bu savunmanın dengesini bozardı. Kubilay’ın  bu işi yapacak  ne niyeti var nede yeteneği. 24 yaşında ama…..Çok Yazık.

Şeytan ayrıntılarda gizlidir derler ya. Benimde aklımdan yoksa bu maçlar için iddia mı oynanıyor? Diye geçmiyor sa değil!!!!

Umutlar kalan 14 haftaya kaldı.

Bu lig süprizlere çok gebe .

Hayırlısı bakalım.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?