“Peyzajcılar Her Yerde!”

“Peyzajcılar Her Yerde!”

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube, Jeofizik Mühendisleri Odası Bursa Şube, Kimya Mühendisleri Odası Bursa Şube Genel Kurullarına, Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Necla Özkaplan Yörüklü ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Emine Can katıldı. Yörüklü; “Genel Kurulda seçilen arkadaşlarımıza yeni dönemde başarılar diliyorum. Akademik odalar olarak Bursa’nın kazanımları noktasında üstümüze düşen sorumluluk bilinci ile görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.” Dedi.

 “İçimizdeki Pir Sultan’ları Yaşatmalıyız.”

Pir Sultan Abdal Derneği Bursa şubesi Genel Kuruluna Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Necla Özkaplan Yörüklü katılım sağladı. Genel kurul açılış konuşmalarında söz alan başkan Yörüklü, Başkan Ali Öztürk ve yönetimindeki tüm canlara emek verenlere teşekkürlerini ileterek gerek şahsı adına gerekse peyzaj mimarları olarak emek ve demokrasiden yana verilen tüm gayret ve mücadelelerde destek ve dayanışma duygularını dile getirdi.

Bireysel olarak her yurttaşın içindeki Pir Sultan olma duygusunu taşıması gerektiğini, haksızlıklara ve her türlü zulme karşı itiraz ve isyan etme duygusunun canlı tutulmasının Adalet ⚖ ve Eşitlik için gerekli olduğunu belirten Yörüklü, Alevilik anlayışının ve felsefesinin her zaman iyi anlaşılması ve bu Kafalar’ın çoğalmasının gerektiğini vurguladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?