Akşener; “Yaralarımızı Birlikte Saracağız”

Akşener; “Yaralarımızı Birlikte Saracağız”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 36 kişinin hayatını kaybettiği Elazığ depreminin ardından bölgeye ziyaretlerde bulundu. Akşener; Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerini de acil çağrıda bulunarak acının adresi Malatya ve Elazığ’da deprem bölgesine gitti. Heyette bulunan Genel Başkan Yardımcısı Kalkınma Politikaları Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu; “Depremin ilk anından itibaren AFAD Ekipleri ve Valilik Kriz Merkezi aralıksız çalışarak hayatları kurtarmaya çalıştıklarına tanık olduk. Genel Başkanımızın çağrısı ile İYİ Parti Teşkilatlarının toparlamaya çalıştığı yardım malzemelerininde bir kısmını buraya getirerek, koordinasyonu üstlenen kurumlara ulaştırdık. Vatandaşlarımızın yaşadığı drama burada İYİ Partililer olarak ortak olduk. İyi Parti Teşkilatı olarak bugün burada depremzede vatandaşımızın emrindeyiz.” dedi. 
Akşener, hastane ziyaretlerinin ardından depremde hayatını kaybedenler için taziye ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Elazığ’da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya’nın Doğanyol ilçesinde depremzedelerle bir araya geldi.
 
Akşener, Gökçe Mahallesi’nde kurulan bir çadırı ziyaret ederek, depremzedelerle görüştü.Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Akşener, geçmiş olsun dileklerini ileterek, depremde hayatını kaybedenler için dua etti.Ziyaretinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, Elazığ ve Malatya’da ziyaretler gerçekleştireceğini söyledi.Dün telefonla konuştuğu bir depremzedenin hem çocuğunu hem eşini kaybettiğini belirten Akşener, şöyle devam etti:
 
“Taziye ziyareti yaptık. Elazığ’da da asıl depremin ana üssü olan yerde de dolaşacağız, göreceğiz. Başsağlığı diliyorum bütün kayıplarımıza, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İktidar partisi elbette devleti yönetiyor o imkanlarıyla buraya geldi. Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilmiş olan Büyükşehir Belediye Başkanları buraya geldiler. Biz de teşkilatlarımızı gönüllülerimizi harekete geçirdik. Biz de o şekilde yardım amaçlı buraya arkadaşlarımız geldi. Böyle durumlarda konuşacak bir şey olmuyor. Onun için birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu bir dönem ve bunu da Türk milleti gösterdi. Hiçbir siyasi ayrışma göstermeden herkes burada ve bir ipin ucundan tutmaya çalıştık, hep birlikte. İnşallah bu acılar bir daha yaşanmaz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?