Gelecek; Bursa’da O İsimde Karar Kıldı!

Gelecek; Bursa’da O İsimde Karar Kıldı!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun genel başkanı olduğu Gelecek Partisi’nin Bursa İl Başkanı belli oldu. Gelecek Partisi’nin Bursa İl Başkanlığına Alpaslan Yıldız atandı. AK PARTİ’de bir dönem Nilüfer İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Yıldız, 13 Aralık 2019 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla AK PARTİ’den istifa ettiğini duyurmuştu.

Yıldız; “Gelecek Partisi Genel Başkanı sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’na, Başkanlarım sayın Mustafa Öztürk, İzzettin Küçük ve Kani Torun’a beni bu göreve uygun görerek atamalarından dolayı teşekkür ederim. Yolumuz uzun ve çıktığımız yolda da niyetlerimiz belli. Partimizin başarısı için, Bursalı hemşerilerimin mutluluğu ve huzuru için yılmadan çalışacağımıza söz veriyorum.” dedi

Yıldız, AK Parti’den istifa ettiği açıklamasında, “2004 yılından itibaren üyesi bulunduğum ve gönüllü bir nefer olarak çalıştığım, mücadele ettiğim, AK Parti ‘den, inandığım değerler doğrultusunda istifa etmiş bulunuyorum. Bir nefer olarak üstlendiğim görevlerle, milletimize hizmet etme onurunu yaşattıkları için AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, birlikte görev yapmaktan şeref duyduğum değerli yol arkadaşlarıma , AK Parti ‘nin vefalı tabanına ve hiçbir çıkar beklemeden çalışan her bir teşkilat mensubuna teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” demişti.

Gelecek Partisi’nin Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nedim Yamalı, geçen hafta sonu Bursa’da temaslarda bulunmuştu. Yamalı, Bursa’da Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk, Emekli Vali İzzettin Küçük ve Cemalattin Kani Torun’un ile birlikte yaklaşık 40 kişiyle görüşerek, il başkanlığı işçin nabız yoklamıştı.

ALPASLAN YILDIZ KİMDİR?

1967 doğumlu. Bursa Erkek Lisesi’ni bitirdi. Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi mezunu. Yıldız, geçmişte AK Parti’de Nilüfer ilçe başkanlığı, il yöneticiliği ve meclis üyeliği görevlerinde bulunmuştu. Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti icraatlarını anlatan bir de kitap yazmıştı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?