CHP Üzerinden Kimse Nemalanmaya Kalkmasın!

CHP Üzerinden Kimse Nemalanmaya Kalkmasın!

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş son günlerde partisi üzerinde oluşturulan algı ve baskıya isyan etti. Akkuş; “Son günlerde havuz medyası üzerinden partimize yönelik sürdürülmekte olan siyasi operasyonu dikkatle izliyoruz. Gazetecilik üzerinden tetikçilik yapan köşe yazarları, medya mensupları ve havuz medyasının ekran yüzleri şunu iyi bilmelidir ki; kral çıplak!

Tüm mesaisini Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve muhalif kesimleri yıpratmak, itibarsızlaştırmak için harcayan saray medyası ve onun tetikçileri yüzünü vergiler yüzünden ezilen işçilere, memurlara, her gün kepenk kapatan esnafa, günden güne derinleşen kriz ve yoksulluk nedeniyle intihara sürüklenen ailelere dönmelidir.

Saray’dan milletin sesi duyulmuyor. İşsizlik, yoksulluk ve yolsuzluk ülkemizin kanayan yarası durumunda. Bu nedenledir ki Saray’ın kumpasçılarının uzun zamandır Cumhuriyet Halk Partisi’nde kavga çıkarmaya çalıştığını çünkü kendi koltuklarının sallanmaya başladığının farkına vardığını biliyoruz.

Suriye’de, ABD ve Rusya’nın verdiği sözleri tutmamasını, emeklilikte yaşa takılanları, yeni zamları ve vergileri örtbas etmek için tercih ettikleri bu yol utanç vericidir. Senaryosunun Saray’da yazıldığı belli olan kumpasın açık hedefi CHP’dir. Bu nedenle Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyarılarının haklılığı bir defa daha ortaya çıkmıştır.

Saray düzeni yıkılırken tek çareyi CHP’yi içeriden yıkmak olarak bulanlar bilsinler ki; başaramayacaksınız! Kumpasçılar ve komplocular bilsinler ki; Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşünü engelleyemeyeceksiniz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?