Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım!

Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım!

Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Necla Özkaplan Yörüklü, “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda ‘MASKEMI TAKARIM, FARKINDALIK YARATIRIM” sloganıyla lösemiye dair farkındalık yaratmak istediklerini söyledi.

LÖSEV tarafından ülke genelinde ‘Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım’ kampanyası başlatıldı.

Kampanyaya Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube yönetimi ve çalışanları da maske takarak destek verdi. Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesini ziyaret eden LÖSEV Bursa İl Temsilcisi ve Genel Koordinatör yardımcısı Aslı Sakarya, kampanya hakkında bilgiler verdi. Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube yönetimine ziyaret gerçekleştiren LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Aslı Sakarya ve beraberindeki Aylin Babaoğlu- LÖSEV Bursa İl Koordinatör Sosyal Hizmetler Sorumlusu, 2-8 Kasım Lösemili Çocuk Haftası kapsamında “Bütün Türkiye olarak bu yaşam mücadelesini veren yavrularımızın daha fazla yanlarında olalım ve tek birinin ölümüne izin vermeyelim.

Hepimiz 2-8 Kasım tarihlerinde maskemizi takalım.” ifadeleri ile tüm kurum temsilcilerinden ve üyelerinden farkındalık için destek istedi.

Birimiz Hepimiz…

Lösemili Çocuklar Vakfı LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı Aslı Sakarya kampanyaya destek veren Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti. Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetimi adına teşekkürlerini ileten Yönetim Kurulu Başkanı Necla Özkaplan Yörüklü; hepimiz birimiz, birimiz ise hepimiz şiarı ile hareket eden LÖSEV Vakfı çalışmalarının toplumda karşılığını bulabilmesi ve daha fazla farkındalık oluşturabilmek için her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. Başkan Yörüklü, Tüm üyelerini 2-8 Kasım tarihleri arasında Türkiye çapında oluşturulmak istenen #maskemitakarımfarkındalıkyaratırım hastagi ile paylaşım ve videolarını paylaşmaya davet etti

Peyzaj Mimarlarına LÖSEV’den teşekkür plaketi… Hayatımız Çocuklarımız…

Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi tarafından Bursa da LÖSEV tarafından yapılan “LÖSEVLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ” projesinde Peyzaj Mimarlarından proje bağışı için karar çıktı. “LÖSEVLİ ÇOCUKLAR KÖYÜ” proje alanından her aşamasına bağışlarla örülüyor. 2016 yılında Acemler Paşaçiftliği’nin sahiplerinden rahmetli Ali Muhittin Dinçsoy tarafından LÖSEV’ e bağışlanan alanda Lösemi tedavisi süren çocukların tedavilerine katkı sunmak için başlatılan projeye bağış desteği sürüyor.

Peyzaj projesiyle ilgili prosedürlerin resmi olarak geçilebilmesi için Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetimiyle görüşen LÖSEV yetkililerinin talepleri yönetim kurulu kararı ve Oda Genel Merkez Yönetim Kurulu Kararıyla Bağış yapılmak üzere onaylandı. Proje çalışmalarını yürütmek için Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube üyelerinin yoğun ilgisi oldu. Çalışmayı Büro Tescil Belgeli peyzaj büroları içinden Akfidan Peyzaj/ Fulya Akfidan Sevim ve ekibindeki peyzaj mimarları tarafından bağış olarak yapıldı.

Proje ve destekleri için teşekkür plaketi sunan Lösev Genel Koordinatör yardımcısı Aslı Metin Sakarya, Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Başkanı Necla Özkaplan Yörüklüye LÖSEV kurucu başkanı Dr. Üstün Sezer tarafından hazırlanan teşekkür plaketini sundu. Plaketi özenle okuyarak teşekkür eden Başkan Necla Özkaplan Yörüklü gözyaşlarına hakim olamadı ve özellikle toplum yararına olan böyle bir çalışmanın içinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve “bize gönüllü olarak proje desteklerini sunan üyelerimize sevgi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu çocuklar bizim, bu hayatlar hepimizin. Biz insanlık görevimizi yapıyoruz” dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?